1:0 ZA SMETLIŠTE

Stanari glavne kuće odlaze na otpad

01.04.2011 u 18:51

Bionic
Reading

Stanari smetlišta napokon će useliti u glavnu kuću, a stanari će na otpad – i to sve zahvaljujući pobjedi u trećim igrama 'Koloseuma'. A počinje i glasanje za favorite koje će trajati do 20 sati u nedjelju, 3. travnja

Nakon trećih igara u 'Koloseumu', gdje su se napokon susreli stanari sa smetlišta i ovi iz glavne kuće, stanari sa smetlišta su pobijedili. Tako su sebi osigurali život u glavnoj kući dok su gubitnici - dosadašnji stanari glavne kuće - sada postali stanovnici smetlišta.

Jedini koji se nisu pridružili svojim sustanarima na smetlištu, odabirom Big Brothera, jesu Nemeš, Ema i George. Osim toga, pobjednici su pošteđeni nominacija, kao i kapetani grupa.

Otvorile su se i linije za glasanje, i to za one koje gledatelji i dalje žele vidjeti u showu. Nominirani su Dražen, Lester, Marijana, Mila, George, Slavica, Nikola i Tamara – odnosno nova ekipa sa smetlišta.

Telefonske linije zatvorit će se u svih pet zemalja u nedjelju, 3. travnja u 20 sati, pa tko će dobiti najmanji broj glasova, postaje nominiran, a tada stanari odlučuju tko napušta show. Kako su se bivši stanari glavne kuće snašli na smetlištu, tko će biti nominiran, a tko napustiti show, ne propustite pogledati na RTL Televiziji, u nedjelju, 3. travnja.