pohvalila se

Sretna i uzbuđena: Marija Husar Rimac pokazala trudnički trbuščić, raznježila fanove i pokazala kako blista u 46. godini

23.10.2020 u 09:07

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica grupe Divas i vlasnica glazbenog ateljea u Samoboru ne može biti sretnija zbog prinove koju iščekuje sa suprugom Vjekoslavom Rimcem i šestogodišnjim sinom Ivanom. Još jedan dječak u obitelji stiže početkom 2021. godine. Na fotografijama je pokazala i trudnički trbuh

Kako je više puta istaknula obiteljski život joj predstavlja sve. Ona i suprug Vjekoslav Rimac u jednom su od najsretnijih razdoblja života jer već su se pomirili da će njihov sin Ivan ostati jedinac. No, Marija Husar Rimac je zanijela je prirodnim putem.

'Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji', napisala je Marija.

U komentarima su joj mnogi čestitali na sretnoj vijesti, a među njima su i pjevačica Nina Badrić, voditeljica Ivana Plechinger, glumica Ana Gruica i mnogi prijatelji i pratitelji.

Podsjetimo, Marija i Vjekoslav Rimac upoznali su se na tečaju duhovne obnove kod fra Zvjezdana Linića u Samoboru. Vjera i Bog su im od početka bili put koji ih vodi kroz život, a zajedno su bili i u svetištu Lourdes u Francuskoj. Sudbonosno 'da' su izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla u Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu, rodnom mjestu Marijinog supruga. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, 2016. stigao im je sin Ivan.