stiže prinova

Sreća u domu Neymara: Njegova djevojka Bruna čeka bebu

19.04.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Nogometna zvijezda Brazila i igrač francuskog Paris Saint-Germaina objavio je na Instagramu da će uskoro dobiti još jedno dijete. Nogometaš već ima 11-godišnjeg sina Luccu, a njegova nova djevojka Bruna Biancardi pokazala je trudnički trbuščić

Velika brazilska nogometna zvijezda Neymar od početka 2022. godine ljubi manekenku Brunu Biancardi, a sada imaju dobar razlog za veselje: Uskoro će ih biti troje jer je atraktivna manekenka trudna! Par je prekrasnu vijest o bebi objavio na svojim Instagram kanalima.

'Sanjamo tvoj život, planiramo tvoj dolazak i znajući da si tu izražavamo našu ljubav, činiš naše dane puno sretnijima. Stić ćeš u prekrasnu obitelj, s braćom, bakama i djedovima, ujacima i tetkama koji te već jako vole! Uskoro dolazimo sine/kćeri, veselimo se što ćemo te vidjeti!', napisali su Neymar i Bruna u objavi kojom su podijelili i prve fotografije trudničkog trbuščića.

Na fotografijama se 30-godišnji nogometaš iskreno smije te sretno pozira uz trbuščić, što pokazuje da je istinski sretan zbog novog obiteljskog trenutka.

Spol djeteta još nije poznat, a Neymarov sin Lucca uskoro će postati stariji brat. Neymar već ima sina iz veze s bivšom djevojkom Carolinom Dantas, a dječak Lucca ima jedanaest godina i rođen je kad je Neymar imao svega 19 godina.

Bruna Biancardi inače je velika zaljubljenica u modu te rado posjećuje različite tjedne mode diljem svijeta. Ovog ožujka posjetila je Tjedan mode u Parizu tijekom kojeg je objavljivala različite modne objave kroz koje je pratitelje vodila kroz dijelove modnih revija koji se ne prikazuju tako često. Prisustvovala je revijama modnih kuća Off White, Balmain, Victoria Beckham te Louis Vuitton.

REVIJA U HOLLYWOODU

Versace okupio vojsku slavnih na modnom spektaklu; pogledajte njihove stajlinge

Pogledaj galeriju