puna je ideja

Spremna je za božićno darivanje: Karmela Vukov Colić otkrila što će se ove godine naći pod njezinom jelkom

17.12.2020 u 14:09

Bionic
Reading

U njezinom domu već vlada pravo blagdansko ozračje. Ranije je voditeljica zavrnula rukave i bacila se na pripremu blagdanskih slastica, okitila je božićno drvce i ukrasila svoj dom, a njoj drage osobe već čekaju zamotani pokloni

'Ove godine poklanjam samo najdraže autore', otkrila je Karmela Vukov Colić u svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama. Među knjigama koje će darivati je i njezina kuharica koju je nedavno objavila, a za kojom vlada prava pomama.

Inače, kreativnoj Karmeli inspiracije ne nedostaje. Osim što se nakon odlaska s javne televizije posvetila obitelji, kćeri Rei i sinu Noi, ali i izradi zanimljivih predmeta koje predstavlja na svom blogu Ciao Karmela.

Šiva, veze, plete, boja, ima zlatne ruke. Ljubav prema izradi stvari, kreativnosti i stvaranju u njoj postoji od djetinjstva. Stoga ne čudi postojanje bloga koji raste iz dan u dan, pogotovo sada kad mu se ima vremena više posvetiti.

'Uvijek sam nešto izrađivala, šivala, bojala... Mislim da je kreativnost izuzetno važna i da odmalena s djecom trebamo nešto 'raditi s rukama'. Na blogu ima puno manje ili više zahtjevnih stvari kojima možete uljepšati svoj dom, razveseliti najmlađe, izraditi ih zajedno s njima ili darovati nekoga dragog', izjavila je svojedobno.

  • +6
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX