OMILJENA VODITELJICA

Karmela Vukov Colić već dvije godine nije na HRT-u: Evo kako danas gleda na svoj odlazak

13.12.2020 u 12:35

Bionic
Reading

Povodom objavljivanja svoje prve kuharice 'Kuhinja života', Karmela Vukov Colić dala je intervju za Večernji list, u kojem se dotakla i svog odlaska s HRT-a

Nakon 31 godinu provedenu na Prisavlju, Karmela Vukov Colić je prije dvije godine otišla s HRT-a, a je li i danas zadovoljna s tom odlukom te kako sad gleda na taj period, popularna vodiiteljica otkrila je u razgovoru za Večernji list.

'Prije pune dvije godine ispraznila sam ladice, ugasila svjetlo i otišla. U te dvije godine nijednom nisam pomislila da sam trebala drukčije. Naprotiv, otvarale su mi se neslućene prilike, radila sam stvari koje nikad ne bih pomislila da će mi se pružiti', kaže Karmela i dodaje kako je silno zadovoljna i sretna u te dvije godine jer je napredovala i puno toga naučila.

  • +6
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

'Što se HRT-a tiče, gledam ga tu i tamo, mrvicu manje nego prosječan gledatelj. Ali ima tamo ljudi koje volim i koji su mi važni. I s radošću pratim kad naprave neku stvarno super stvar!', kaže o bivšem poslu i bivšim kolegama Karmela, kojoj novinarstvo nedostaje samo kad je istina u pitanju.

'Nema boljeg i ispravnijeg načina da svijet čuje istinu od dobrog novinarskog uratka. Nažalost, izgleda kao da je sve manje dobrih novinara... ili ih je manje ili nekako teško dolaze do izražaja...', zaključuje bivša HRT-ova voditeljica.