PRAVO SKLONIŠTE

Spreman za najgore: Glumac pokazao svoju kolibu za 'sudnji dan'

11.10.2023 u 15:13

Bionic
Reading

Mnogi celebrityji imaju raskošne kolibe i vikendice, ali rijetki su uz kuću pribavili ovakvu opremu za 'sudnji dan'. Na svom prostranom imanju u Minnesoti Josh Duhamel izgradio je pravo sklonište, a opremljen je za sve moguće scenarije

Glumac Josh Duhamel odbacio je ideju luksuza u mramoru i odlučio se sagraditi kolibu na obali jezera u Minnesoti. Njegova koliba udaljena je od ostalih kuća u blizini, a svoje prvotno imanje od 26 hektara povećao je s još zemlje na kojoj je izgradio pravo sklonište opremljeno resursima za preživljavanje.

Svoje je imanje pokazao u novoj epizodi 'In Depth With Graham Bensinger' tijekom koje je otkrio da je spreman za sudnji dan pa je tako imanje opremljeno s tri bunara i zalihama hrane. Uz to, izgradio je i funkcionalne pomoćne zgrade, ali i vanjsku saunu.

'Samo sam želio mjesto na koje ću moći pobjeći dok se stvari ne vrate u normalu', rekao je glumac kasnije otkrivši da je želio ne samo biti spreman na sve, već i imati mjesto za odmor u prirodi.

50-godišnji glumac otkrio je da uživa u kolibi jer je smještena daleko od svega, a vrijeme provodi družeći se s obitelji, uživajući u prirodi i u vožnjama na jet skiju.

'Imam taj strah da ću se morati preseliti ovamo i živjeti od zemlje. Ne znam hoće li se to ikada dogoditi, ali osjećam da je to vještina koju moram naučiti raditi', ispričao je pokazavši kolibu koju je uredio s puno drvenog dekora, a posebno zanimljiv jedan je zid obložen novinama koje je pronašao kada je kolibu tek kupio.

Josh Duhamel: Tour my doomsday-inspired lakeside oasis Izvor: Društvene mreže / Autor: Graham Bensinger

Glumac je osam godina bio u braku sa zvijezdom grupe 'Black Eyed Peas', a 2017. odlučili su se rastati jer su, kako tvrdi, bili različitih karaktera. U listopadu 2022. oženio je 29-godišnju manekenku Audru Mari. Ona je mlađa od njega 21 godinu, a par sada iščekuje njihovo drugo zajedničko dijete.

DOM na floridi

Ovako izgleda unutrašnjost Messijeve nove luksuzne vile vrijedne 10 milijuna eura

Pogledaj galeriju