NEVJEROJATAN PODVIG

Spielbergova 'Priča sa Zapadne strane' po mnogim je kritičarima bolja od originala, a mladoj glumici predviđaju blistavu karijeru

02.12.2021 u 22:32

Bionic
Reading

Nedavno su prikazane prve projekcije remekea kultnog mjuzikla 'Priča sa Zapadne strane', a sretnici koji su već imali priliku pogledati film, ne mogu sakriti oduševljenje

Remake klasičnog filmskom mjuzikla u režiji Stevena Spielberga dobio je sjajne kritike, a oduševljenje je izazvala i novopridošla glumica Rachel Zegler, kao i glumica Ariana DeBose te glumac Ansel Elgor.

Mnogi kritičari Spielbergov su film već proglasili boljim od originala, što je nevjerojatan podvig budući da je film iz 1961. godine osvojio 10 Oscara, uključujući i onaj za najbolji film.

Opći konsenzus mnogobrojnih reakcija je da ne treba čekati film u svom domu, nego bi svi trebali film pogledati u kinu, zbog nevjerojatnog zvuka i savršenih orkestracija glazbe.

'Priča sa Zapadne strane' Stevena Spielberga je TRIUMF! Prelijepo i briljantno snimljeno – pravo ljubavno pismo NYC-u s izvrsnom glumačkom ekipom, koja uistinu redefinira ovu klasičnu priču za novu generaciju', bilježi Erik Davis iz Fandanga i dodaje: 'Pohvalite Rachel Zegler i Arianu DeBose koje su RAZVALILE u ovom filmu.'

'Moja recenzija 'Priče sa Zapadne strane je jednostavna: jedva čekam vidjeti kako će karijere Rachel Zegler i Ariane DeBose eksplodirati nakon ovoga. Oduševile su svojom nevjerojatnom izvedbom kao Maria i Anita u ovom prekrasno napravljenom filmu', piše urednica BuzzFeeda Nora Dominick.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Spielberg nije razočarao s 'Pričom sa Zapadne strane'. Dobro, možda ovoga puta nema toliko plesne borbe, ali stvara raspoloženje od početnih trenutaka i donosi do samog vrhunca koji udara u želudac. 'America' je jednostavno vrhunac, ali čovječe, Rachel Zegler je magnetična u svakoj sceni', kaže na Twitteru filmski redatelj Kevin Polowy.

''Priča sa Zapadne strane' je NEVJEROJATNA. Spielberg donosi nagrađivani vizualni spektakl koji se proširuje na original kao pravovremeno tehničko remek-djelo. Svaki odjel radi punom snagom, ali Rachel Zegler krade show svojom najboljom debitantskom izvedbom godine, koja će je lansirati među zvijezde', piše na Twitteru filmski scenarist Diego Andaluz.

POVRATAK U KINA

Uzbudljivi naslovi: Najočekivaniji filmovi koji stižu ove godine

Pogledaj galeriju

'Spielbergova 'Priča' je zapanjujuća, Prvi njegov mjuzikl bez sumnje je superiorniji od filma iz 1961. godine. Kinematografija, glazba i ples su nevjerojatni, i što je najvažnije, prema zajednici Portorikanaca i Latinoamerikanaca se odnosi s poštovanjem kojega zaslužuju', navodi Fico Cangiano.

'Uglavnom nisam tip za mjuzikle, pa možda nisam najbolji sudac za 'Priču sa Zapadne strane'. Međutim, znam kako izgleda filmska zvijezda, a Rachel Zegler je to apsolutno. Čak više zapanjujuća od njezinog ogromnog glasa, bila je njezina sposobnost glume očima', piše na Twitteru novinar Eric Italiano.