COMEDY KLASIK SHOW

Specijalisti za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i ovog vikenda prikovat će vas pred male ekrane

08.03.2019 u 16:01

Bionic
Reading

Obilje smijeha neće nedostajati ni ove subote i nedjelje u 23 sata nedostajati gledateljima Klasik TV-a, kada će se emitirati treća i četvrta epizoda Comedy Klasik Showa. I dok će u trećoj epizodi svoj talent pokazati 'snašica iz Našica', Vlatka Mifka, za četvrtu je zaslužan Tin Sedlar

Stand up nastup Vlatke Mifke, 'snašice iz Našica', ovog će vikenda biti prikazan na Klasik TV-u, u sklopu Comedy Klasik Showa. Simpatična Vlatka, koja se sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima, specijalist je za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak nekada radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.

Osim što je visoka, Vlatka ima i broj obuće 41, na što se posebno zgražava njezina baka, 'jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliko nogu'. No, ona za to ne mari, već to smatra odrazom unutarnje snage i karaktera.

Comedy Klasik Show - četvrta epizoda - 2 Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Tijekom njezinog stand upa, dogodila se i mala nezgoda, a kako se ona snašla u tome, pogledajte u trećoj epizodi, koja će se emitirati ovog vikenda na Klasik TV-u.

Ovoga puta, u improviziranom dijelu, Tin Sedlar i Goran Vinčić igrat će igru rečenice. Riječ je o igri koja se igra na slijedeći način: prije same igre publika piše rečenice na papiriće, rečenice su obično npr. stihovi iz pjesama, citati iz filmova, poslovice, izreke, neugodne izjave itd., a sve rečenice se skupljaju u šešir iz kojeg komičari izvlače po tri papirića i uključuju ih u samu igru kada misle da im odgovara, ne znajući pritom što će pročitati. Publika im također osim rečenica zadaje i temu igre, odnosno situaciju u kojoj se komičari nalaze.

Comedy Klasik Show - treća epizoda - 1 Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

U četvrtoj epizodi gledatelji će imati priliku upoznati Tina Sedlara, jednog od rezidenta Studija Smijeha. Riječ je o mladiću koji posudio stas sedmom patuljku u crtiću 'Snjeguljica i 7 patuljaka', boji se svega što je više od 168 centimetra i voli sve što vole mali, dok su mu hobiji nogomet i revanje domaćih pjesama na glas. Osim što se bavi stand upom, zaljubljen je u glumu, diplomirao pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima, što za njega uopće nije neugodno.

Osim u stand upu, Tin će se okušati i u improviziranom djelu, u igri prvi dejt, koju će igrati s ostalim komičarima iz Studija Smijeha - Goranom Vinčićem, Vlatkom Mifkom i Marinom Orsag. Igra se igra tako da jedan od komičara izađe van kluba kako nebi čuli što ostali komičari pričaju sa publikom. Publika svakome od tri ostala komičara zadaje po jedno zaposlenje i nekakvu psihofizičku manu koja nije odmah vidljiva, npr. opsesivno kompulzivan, patološki lažljivac, misli da je životinja...Kada se četvrti komičar vrati na pozornicu kreće postavljati pitanja kao da su na prvom dejtu. Komičari odgovaraju i ponašaju se sukladno karakteristikama koje im je zadala publika. Na osnovu njihovih odgovora komičar pogađa o kakvim se ličnostima radi.

Comedy Klasik Show - treća epizoda - 2 Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Igra je toliko urnebesna da se i sami komičari jedva suzdržavaju od toga da ne prasnu u smijeh. Kako sve izgleda, ne propustite pogledati ovog vikenda. Voditeljica cijelog showa je stand up komičarka Marina Orsag, koja za samu sebe kaže da je jedna blesava budaletina od 40 godina. Nepresušni izvor energije i kreative, te vječni Petar Pan. Osnivačica open mic večeri, radionica, te jedinog Comedy cluba u Hrvatskoj - Studija Smijeha. Osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015., Najbolji ženski adria stand up komičar 2013., Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014., Titulu Europskog heroja humora 2018. Bez obzira na 'slavu' i dalje ide u dućan u pidžami i nepočešljana.

  • +4
Comedy Klasik Showa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo