RASTURAJU gdje god dođu

Totalni su hit: Španjolci pjevali s Letom 3, naučili izgovoriti 'ŠČ'

08.04.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu doputovali su u Madrid kako bi sudjelovao na službenom španjolskom pred-Eurovizijskom partyju, na kojem će nastupiti čak 28 natjecatelja, što je do sada najveće okupljanje sudionika uoči odlaska u Liverpool

Let 3 polako osvajaju Europu uoči nastupa u Velikoj Britaniji. Nedavno su bili u Poljskoj i Izraelu na promo turneji gdje su dočekani s oduševljenjem, a jednako tako su primljeni i u Španjolskoj.

Na predstavljanju u Madridu publika je bila oduševljena te su svi u isti glas zapjevali stihove njihovog hita. Pjesma je na neki način postala i neslužbena himna pred-partyja jer kad se riječki rockeri pojave, pjevaju je ne samo fanovi već i drugi izvođači, orila se i iz 2500 grla sinoć u madridskoj dvorani La Riviera na predstavljanju sudionika, te su ondje ispraćeni s ovacijama, donosi Jutarnji list.

Let 3 su dali brojne intervjue brojnim španjolskim i internacionalnim medijima, a večeras ih očekuje njihov nastup na pozornici La Riviere. Na koncertu će sudjelovati k28 predstavnika Eurovizije 2023. a vodit će ih Ruslana, ukrajinska pobjednica Eurosonga 2004., Surie, predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva 2018. te Victor Escudero.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Podsjetimo, na dečki su nedavno predstavili i traktor kojim će ići do Liverpoola. 'Ide 300 milimetara u sekundi. Postiže jednu brzinu, to je isto sada nešto potpuno novo, on postiže brzinu teleportacije', poručili su dečki.

  • +9
Let3 Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic /PIXSELL