put u liverpool

Let 3 predstavio zlatni traktor s kojim kreće u osvajanje Eurosonga

05.04.2023 u 14:57

  • +9

Let3

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic /PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon dugog očekivanja kako će izgledati putovanje naših predstavnika na Eurosong, Let3 konačno je pokazao svoje novo vozilo - zlatni traktor! Moglo se to i naslutiti prema tekstu pjesme, ali zlatna boja traktora sigurno daje naslutiti hrvatska očekivanja

Nakon što su osvojili pola Europe svojim upečatljivim marketingom i smislom za satiru, Let 3 pokazao je kako planira do Liverpoola. U zlatnom traktoru provozali su se Mrle i Prlja i najavili da nas očekuje još jedan show za pamćenje! Dečki iz riječkog benda već su oduševili nastupom u Poljskoj, a do glavnog nastupa dijeli ih nešto više od mjesec dana.

Poznati Riječani ove su godine iz Rijeke u dvoranu Marino Cvetković u Opatiji stigli zelenim traktorom na kojem je svjetlima bio ispisan naziv njihove pjesme - 'ŠČ', a zlatna varijanta vozit će ih do Liverpoola gdje ih očekuje nastup u prvoj polufinalnoj večeri 9. svibnja.

'Mamu ŠČ! nikad nismo otpjevali na engleskom jer nema smisla. Naš jezik je najljepši. Ja jako volim te riječi s puno š i puno č', objasnio je autor pjesama Damir Martinović Mrle u intervjuu i demantirao mogućnost da će pjesmu pjevati na engleskom jeziku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

Od ove hrvatske predstavnice na ovogodišnjem natjecanju očekuje se puno: svijetom vlada ŠČ euforija, a i kladionice nam idu u korist, no Eurosong je poznat po iznenađenjima pa i takvo što nije nemoguće.

U prvoj polufinalnoj večeri s našim će predstavnicima snage odmjeriti predstavnici sljedećih zemalja: Norveška, Malta, Srbija, Latvija, Portugal, Irska, Švicarska, Izrael, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Češka, Nizozemska te Finska.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL