BB PROROČANSTVA

Soraja predvidjela dolazak stanara, Nemeš sanja razdvajanje

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.05.2011 13:26
  • Objavljeno 02.05.2011 u 12:11
Big Brother

Big Brother

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Nakon što je Big Brother kućom zavladala Žena lavica, stanari su dobili nov i zanimljiv zadatak. Tako je nova ukućanka Antonija postala Diva Antonijela, a Ema je odsad Super dinamitna Ema - njena supermoć je to da je brza kao raketa, a skriveno oružje kljucomobil

Prema riječima Žene lavice, koja je preuzela vodstvo nad Big Brother kućom, stanarke će se sljedeća tri dana svojim

supermoćima morati boriti za svoje muškarce protiv Žene lavice.

Svaki put kad se Lavica oglasi, sve heroine imaju točno dvije minute da obuku kostime, okupe se u dnevnoj sobi i stanu u svoje herojske poze. Kada su čule sva pravila novog zadatka, Marijana je odmah predložila da spavaju odjevene, za svaki slučaj.

Nakon toga stanarke su se uputile u dvorište, no čim su izašle, oglasila se Lavica, pa su sve heroine odmah potrčale u dnevnu sobu i zauzele pozu. Nakon što su uspješno odradile prvu provjeru, vratile su se u dvorište.

Poslije toga su počele s pripremama za spavanje. Antonija je prvo odabrala krevet, ali kad je čula da tu spava Radiša, promijenila je mišljenje i odlučila da će ipak spavati s Bojanom. Djevojke su onda malo pričale o svojim kostimima, kako se obući tijekom noći ako ih pozove Žena lavica, a Soraja je zaključila da nju nitko nije slušao. Naime, kako tvrdi, već tri dana sanja da će u BB kuću ući tri nova stanara, a Marijana se priključila pričom da je i Nemeš sanjao razdvajanje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi