ZGODNA BLOGERICA

Sonja Kovač u pripijenom sportskom kompletu pokazala kako održava vitku liniju

19.11.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Naša najpoznatija blogerica Sonja Kovač i fitnes trener Ante Burazin posljednje dane u studenome su odlučili provesti vježbajući na otvorenome. Zadnje zrake sunca prije najavljenog snijega dvojac je iskoristio za trening u prirodi

Iako treninge s klijentima trener Ante Burazin poznatiji pod nazivom Fit Medo odrađuje u teretani, nekad je dobro izaći i na svjež zrak i odraditi trening u prirodi. Tako su Sonja Kovač i Ante sunčan dan umjesto u teretani proveli na Savskom nasipu koji je odlično mjesto za odraditi treninge, a i vjerojatno najpopularnije mjesto za trčanje u Zagrebu.

Set bučica, lopta, girja, elastične guma bile su dovoljne da se napravi kvalitetan trening na otvorenome za cijelo tijelo. Nakon trčanja na savskom nasipu koji je idealan zbog zemljane/mekane podloge te pogleda na rijeku Savu i prirodu uslijedio je trening snage.

  • +2
Sonja Kovač Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivana Janković

Elastična guma s dvije ručke odličan je rekvizit kako za kvalitetno zagrijavanje tako i za trening, a izvrstan je rekvizit za učvrstiti se i dobiti mišićni tonus.

Girja je poslužila da se njome izvede mrtvo dizanje koje je izraz snage cijelog tijela, pokrenut će mišiće leđa, stražnjice i zadnje lože. A Sonja je uz pomoć girje odradila i čučanj poznatiji kao Goblet čučanj koji razvija mobilnost kukova, jača noge i stražnjicu.

  • +4
Sonja Kovač na krstarenju Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona

Bučice su bile idealne za varijantu iskoraka s odručenjem za ramena koja je ujedno Sonji i najzahtjevnija vježba, s bučicama je odradila i set vježbi za bicepse.

Trening se obavezno započinje i završava trbušnjacima, koje je modna blogerica u ovom slučaju odradila uz pomoć pilates lopte.