POLICAJAC POBIJEDIO ŠOLU

Šola: 'Ispričavam se svima zbog psovki!'

21.02.2009 u 13:40

Bionic
Reading

Premda su se kandidati dobrano iznojili ne bi li došli do pobjede, u prvom izdanju trosatnog game showa RTL televizije 'Pobijedi Šolu' trijumfirao je izazivač, policajac Damir Car

Dugo najavljivana hrvatska inačica game showa 'Pobijedi Šolu' sinoć je dobila svog prvog pobjednika. Po zanimanju košarkaški trener, zaposlen na policijskoj akademiji, gdje radi kao instruktor za obuku pasa, 26-godišnji Damir Car uspješno je, premda teško svladao bivšeg vratara hrvatske rukometne reprezentacije Vladu Šolu u 15 različitih igara znanja i sportskih vještina. Car je u posljednjoj igri odnio 15 bodova i s ukupno 61 prema 59 bodova osvojio 100.000 kuna koje je odlučio donirati u humanitarne svrhe.

Premda je od Šole publika možda više očekivala, u kratkom razgovoru za tportal.hr bivši rukometaš nije krio zadovoljstvo, a nije se ni izvlačio, već je priznao da mjeseci bez treninga ostavljaju svoje posljedice. 'Ja sam se izvrsno zabavio, premda je na trenutke bilo jako naporno. Prvi put sam se našao u studiju, bez ikakve pripreme, nisam znao nijednu igru i zato sam zadovoljan kako je sve prošlo, a nadam se da su i gledatelji, jer ovo je ipak show za njih, a ne za mene', izjavio je Šola.

Bivši je rukometaš nezadovoljstvo zbog nedostatka kondicije u fizički zahtjevnijim zadacima izražavao uzdasima popraćenim pokojom psovkom, ali je u razgovoru iskreno rekao: 'Ispričavam se svima za psovke. To je navika s terena, slučajno je.' Budući da se radi o live prijenosu, sumnjamo da je Šoli to netko zamjerio.

Mlada riječka voditeljica Belma Hodžić spretno je koordinirala natjecanje i usmjeravala kandidate. U razgovoru za tportal.hr rekla je da je jako zadovoljna prvom emisijom, kako sa svojom izvedbom, tako i sa svime ostalim: 'Sve je bilo savršeno, nije bilo nikakvih problema. Ja sam jako zadovoljna jer 15 igara nije bilo lako koordinirati, a nadam se da su i gledatelji zadovoljni. Što se tiče tehničkih postavki, vježbali smo nekoliko dana ranije, ali nismo znali kako će kandidati reagirati, tako da je sve prošlo u najboljem redu.'