ŠTO SE DOGAĐA?

Predviđaju im skoru rastavu: Je li braku Harryja i Meghan došao kraj?

19.07.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Meghan Markle bila je sve ono što je princ Harry želio, no čini se da je i njihova bajka naišla na neke probleme. Šuška se da je njihov brak u potpunoj krizi, ali i da je Harry napustio njihov zajednički dom

Princ Harry svim se silama trudi, no nikako da uplovi u mirnu luku. Od problema u djetinjstvu i zamršenih odnosa s ocem preko partijanja pa sve do preseljenja u Kaliforniju. Otkako je sa suprugom Meghan Markle napustio London i britansku kraljevsku obitelj, princ Harry napravio je nekoliko poteza kojima se htio osvetiti obitelji za loš tretman, no čini se da ni situacija u novoj obitelji nije ono o čemu je sanjao.

Princ Harry nikad nije skrivao koliko ga je očarala lijepa glumica iz Hollywooda. Zbog nje se odrekao života u kojem mu je sve bilo servirano na pladnju, no servirano nikad nije bilo ono što je Harry htio za sebe.

Bijeg od realnosti kraljevske obitelji tražio je u partijanju, služenju vojci, ali i Africi u koju se sada želi vratiti.

Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

38-godišnji princ u Africi želi snimiti dokumentarac za Netflix, a čelnici streaming servisa otkrili su da su Harryjev prijedlog dočekali s odobravanjem. Ipak, na kontinent gdje je pronašao svoj mir neće voditi Meghan ni djecu, a njegov je cilj ponovno 'pronaći sebe' i osigurati financijska sredstva za raskošni životni stil u Kaliforniji.

'Taj stres, zajedno s njihovim emocionalnim problemima, vjerojatno je od života napravio pakao', nagađa izvor za PageSix koji tvrdi da je obitelj pod velikim financijskim pritiskom.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: @KarlLarsenPhotography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi tvrde da su Harry i Meghan naišli na veće bračne probleme koji su doveli njihov brak pred raspad, no drugi trube o bračnoj idili.

RadarOnline izvijestio je da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zapali u veće probleme. Natezanje s kraljevskom obitelji, dokumentarac, autobiografija te propali ugovor sa Spotifyjem odrazili su se i na odnos Sussexa.

'Pokušavaju shvatiti što ih je snašlo. Harry se ne uklapa u Meghanin otrcani svijet Tinseltowna', otkrio je izvor za RadarOnline, no izvor za PageSix žestoko je demantirao bračnu krizu Sussexa: 'Nije istina, doslovno je izmišljeno', rekao je izvor blizak paru.

Međutim, postoje šuškanja i da je par prodao svoju vilu u Montecitu te da se odbjegli britanski princ preselio na neko drugo mjesto.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju