atraktivna glumica

Sofia Vergara pozirala gola pa predstavila novi projekt

04.06.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Sofia Vergara ponosna je Kolumbijka, a svoje kolumbijsko nasljeđe naglasila je i novim projektom. Na Instagramu je objavila fotografiju kojom je privukla pozornost, a onda objasnila o čemu se točno radi

Glumicu Sofiju Vergaru proslavio je njezin atraktivan izgled, a svojim se adutima poslužila i kako bi promovirala svoj najnoviji projekt. Kao ponosna Kolumbijka, Vergara je ušla u posao s kavom te kreirala vlastiti brend kave pod nazivom ¡DIOS MÍO!.

Kako je Kolumbija poznata kao jedan od najvećih proizvođača kave, Vergara se priključila Nacionalnoj federaciji uzgajivača kave te lansirala tri tipa vrhunske kave koju će prodavati diljem SAD-a.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'¡DÍOS MIO! KAVA proizlazi iz moje ljubavi prema kolumbijskoj kavi i mojih visokih standarda kada je u pitanju kvaliteta moje kave', rekla je Vergara objasnivši da je provela nekoliko godina radeći na ovom projektu koji slavi kavu, ali i žene.

Odavši počast latinoameričkim ženama i uzgajivačicama kave, glumica je kmentirala: 'Žene predstavljaju 30% kolumbijskih uzgajivača kave i čast je istaknuti njihove obitelji i nasljeđe kroz ¡DÍOS MIO! kavu.'

Popularna je glumica već nekoliko puta istaknula kako je inspiriraju upravo Kolumbijke, a od njih je naslijedila i želju da uvijek izgleda tip-top sređeno: 'Za mene je ljepota uvijek bila jako važna. Mislim da, budući da sam Latinoamerikanka, uvijek sam odrastala razmišljajući o dobrom izgledu, frizuri, šminki. To je nešto zbog čega se osjećaš dobro... Samo radim ono što je dobro, čini me samouvjerenom i lijepom', izjavila je za People nedavno.

uvijek zavodljivo

Sofia Vergara zna kako privući pažnju: Njezin stil je opak, a od ovog komada se ne odvaja

Pogledaj galeriju