SUSRET U FINSKOJ

Snimka užasnute Melanije Trump, nakon rukovanja s Putinom, postala viralni hit

18.07.2018 u 16:44

Bionic
Reading

U doba svemogućeg interneta, trebalo je samo nekoliko trenutaka da se snimka susreta bračnog para Trump s Vladimirom Putinom proširi svijetom. Stručnjaci za govor tijela imali su posla, a mnogi su zaključili po izrazu lica američke prve dame kako je jedino ona svjesna u cijeloj prostoriji koliko je zapravo ruski predsjednik opasan čovjek

Nije trebalo dugo da se društvene mreže užare nakon što je snimka susreta dvojice predsjednika, onog Amerike i onog Rusije, te američke prve dame postao javno dostupan. Izraz lica Melanije Trump, nakon rukovanja s Vladimirom Putinom, zaista je neprocjenjiv, i zapravo, prema riječima stručnjaka, otkriva njezinu užasnost.

Izraz lica Melanije Trump nakon rukovanja s Putinom Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Oni koji se razumiju u govor tijela i izraze lica tvrde kako je, po ovoj snimci nastaloj u Helsinkiju, sasvim jasno kako jedino Melania Trump shvaća gdje se nalazi te koliko je zapravo Putin opasan čovjek, budući da je njezin suprug, Donald Trump, zabavljen loptom kojom je odigrano finale Svjetskog nogometnog prvenstva, a koju mu je ruski predsjednik poklonio.

Iako se, dok se rukovala s njim, pristojno nasmiješila, nakon što joj je Putin pustio ruku, Melania nije mogla sakriti koliko se užasnula svime - raširila je oči i lagano zaklimala glavom, a kamera je upravo taj trenutak i zabilježila.

  • +14
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Twitter je podivljao, a neki od zanimljivijih komentara bili su oni: 'Izgleda kao da je upravo gledala u oči vragu...' i 'Mislim da je umrla od straha'.