nepogrešiv odabir

U ovome Melaniju Trump još nikad nismo vidjeli: Vječna kombinacija koju obožavamo

18.07.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump tijekom netom završene europske turneje tko zna koji put pokazala kako joj se po pitanju modnog stila nema što prigovoriti, a prilikom povratka u Bijelu kuću dokazala je zašto se kombinacija bijele košulje i traperica odavno okitila titulom modnog klasika

Nakon posjete Helsinkiju, gdje se američki predsjednik Donald Trump susreo s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, prva dama Melania Trump s Donaldom se u večernjim satima vratila u Bijelu kuću gdje ih je dočekalo mnoštvo fotoreportera.

Putno izdanje atraktivna Slovenka ovaj je put kreirala bezvremenskim modnim komadima - bijelom košuljom i klasičnim modelom traperica kojim je pridružila kultnu torbu Birkin i crne balerinke.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Moć bijele košulje u paru s klasičnim trapericama teško se može poreći. Riječ je o odjevnim komadima koji će uvijek dobro funkcionirati stoga nije čudno da se godinama smatraju 'must have' komadima u ormaru neovisno o aktualnim modnim trendovima.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je bijela košulja itekako moćan odjevni komad, potvrđuje i slavna dizajnerica Carolina Herrera, a ne prestaje ih stvarati od svoje premijerne kolekcije iz 1981. godine.

'Obožavam bijele košulje jer mi daju osjećaj sigurnosti. Možete ih nositi uz bilo što. Svatko se svojim načinom na koji nosi bijelu košulju može razlikovati od drugih. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', svojedno je izjavila za modnu bibliju Vogue.

  • +3
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Visoko mišljenje o njoj dijeli i legendarni Karl Lagerfeld, a na pitanje koji bi odjevni komad smjestio na prvo mjesto bez zadrške je odgovorio je to definitivno klasična bijela košulja.

Kao što je slučaj sa spomenutim odjevnim komadom, klasičan status podjednako ima obična bijela majica koju mlađe dame poput glumice Emme Roberts te manekenki Karlie Kloss i Gigi Hadid u dnevnim izdanjima vješto kombiniraju s trapericama visokog struka.

  • +8
Bezvremenska kombinacija na slavnim damama Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža