ČUDAN TRENUTAK

Snimka o kojoj svi bruje: Meghan Markle nije dopustila ženi da pozira pored princa Harryja

14.04.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Meghan Markle postala je viralni hit, a nakon što je na društvene mreže preplavila snimka s polo utakmice na kojoj bivša glumica nespretno predlaže ženi da ne pozira uz princa Harryja

Na snimci koja kruži društvenim mrežama, Meghan Markle (42) penje se na pozornicu kako bi svom suprugu uručila pobjednički trofej te se svi zajedno smješkaju i poziraju fotografima.

No nakon toga na pozornici se penju dvije žene, vjerojatno iz organizacijskog odbora, kako bi se fotografirale s pobjednicima, a jedna od njih staje pored princa Harryja. No tek na sekundu jer je Meghan sa smiješkom sugerira da se pomakne i stane pored nje Markle je ostala pri svom dok se neidentificirana žena nije pomaknula. Čulo se kako vojvotkinja pita: 'Želite li doći ovamo?'

Markle se zatim nasmiješila pokazujući ženi da stane s njezine lijeve strane, dok je netko drugi u videu ponovno predložio: 'Dođi ovamo'. Žena se zatim provukla ispod trofeja i smjestila pokraj vojvotkinje.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Taj Meghanin potez zaradio je mnoštvo komentara, a mnogi su je proglasili nesigurnom i nepristojnom. Slavni kraljevski par trenutno radi na dvije nove serije za Netflix, s kojim su potpisali unosan ugovor u 2022. Markle će biti zvijezda serije usmjerene na stil života koja će slaviti 'radosti kuhanja, vrtlarstva, zabavu i prijateljstvo'.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MIAMIPIXX/VAEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Druga serija bavi se svijetom pola, omiljenog sporta princa Harryja, a njezino snimanje je već počelo pa su ih kamere na utakmici pola pratile u stopu. Osim toga, u ožujku je Markle najavila lansiranje svoje robne marke American Riviera Orchard, koja će nuditi hranu kao što su džemovi i maslac od oraha, kuhinjsko rublje, posuđe, pribor za jelo i kuharice. Također planira prodavati šminku, proizvode za njegu kože i kose i više.