ŽANAMARI I DAVOR

'Snimili bismo obradu pjesme 'Jesen u meni', ali se bojimo tužbi'

24.03.2010 u 09:52

Bionic
Reading

Davor i Žanamari postali su jedan od najlegendarnijih parova showa 'Zvijezde pjevaju' i oni sami kažu nikad im nije dosta šala na vlastiti račun

Otvorenje četvrte sezone emisije 'Zvijezde pjevaju', kad su otpjevali Husovu 'Jesen u meni', ostat će u sjećanju žirija, gledatelja, a i samih izvođača Davoru Meštoviću i Žanamari Lalić. No, Davor je isplivao i propjevao u drugoj emisiji, pa se žustro pripremaju za treću izvedbu.

Za časopis Stars progovorili su o najvećem pritisku u životu. I sam Meštar je viknuo: 'To, sestro!' 'U tom uzviku bilo je olakšanje da smo krenuli točno, unatoč najvećem pritisku moga života. Valjda sam veći imao samo kada sam izgovarao glasove hrvatskog žirija na natjecanju za pjesmu Eurovizije', objasnio je Meštar.

Davor i Žanamari nose se i narukvicu za sreću. 'Dala sam Meštru jednu narukvicu da ga čuva i donese mu sreću na nastupu. I vidim da je nosi. Zasad mu donosi sreću', rekla je Žanamari, a Davor dodaje da ga ta narukvica podsjeća na to da su tim. Žanamari ima još jedan plan za njih: 'Razmišljali smo o tome da snimimo obradu pjesme 'Jesen u meni', ali bojimo se tužbi. Ha, ha, ha!' A šala na njihov račun im nikad nije dosta. 'Kad šala ne bi bilo, stvorio bih sebi u glavi sliku da pjevamo kao slavuji. Posljednje što sam čuo bilo je da će se povijest ovog showa računati prije nastupa Žanamari i Meštra i nakonnjega', rekao je za Stars Davor Meštović.