nova voditeljica

S HRT-a na Novu TV: Poznato je tko će zamijeniti Maju Šuput u 'Plesu sa zvijezdama'

23.02.2023 u 08:38

Bionic
Reading

Pripreme za novu sezonu popularnog showa su u tijeku. Poznato je tko će s kim plesati u paru, zna se i da je žiri ostao isti, a sada se zna i tko će preuzeti voditeljsku palicu od pjevačice i poduzetnice

Pjevačica i poduzetnica profilirala se i kao odlična voditeljica, pa su je mnogi u toj ulozi voljeli gledati i u showu 'Ples sa zvijezdama', no Maja Šuput ove godine neće obavljati taj posao. O tome se proteklih tjedana sve glasnije šuška, no zasad ni ona ni Nova TV nisu službeno potvrdili tu promjenu.

Maja i glumac Igor Mešin preuzeli su ulogu voditelja ovog showa nakon što su prvu sezonu vodili Mia Kovačić i Janko Popović Volarić, a mnogi su bili oduševljeni tom izmjenom. Novu sezonu 'Plesa sa zvijezdama' s Igorom Mešinom vodit će Tamara Loos, javlja Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Loos je dugogodišnja televizijska i radijska voditeljica, inače diplomirana ekonomistica. Karijeru je još kao tinejdžerica započela u Dječjem programu na HRT-u te je vodila emisije 'Briljanteen' i 'Nulti sat'. Gledatelji je pamte i po sudjelovanju u showovima 'Ja to mogu' i 'Zvijezde pjevaju', kada joj je mentor bio Alen Nižetić, a i po glumi u seriji 'Pod sretnom zvijezdom' te kao voditeljicu emisije 'PopRock.hr'.

  • +31
Parovi showa 'Ples sa zvijezdama' 2013. Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo