amber heard i elon musk

Zaljubljena glumica uživa u društvu milijardera i njegovih sinova

31.05.2017 u 21:26

Bionic
Reading

Nakon što su prije mjesec dana objavom zajedničkih fotografija na svojim Instagram profilima potvrdili višemjesečna šuškanja o navodnoj vezi, glumica Amber Musk i milijarder i vlasnik Tesla Motorsa Elon Musk napravili su i korak dalje. Par je proveo dan u Australiji s petoricom njegovih sinova, kojeg ima iz bivšeg braka

Čini se kako je bivša supruga Johnnyja Deppa, glumica Amber Heard prošla sve testove potrebne za ulazak u obitelj Elona Muska. Naime, Amber, ali i njezin dečko, mlijarder i vlasnik Tesla Motorsa, svaki na svom Instagram profilu, objavili su identične fotografije zajedničkog druženja u Australiji, gdje glumica trenutno snima film 'Aquaman Down Under'.

Kidding around

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

To ne bi bilo ništa čudno, da s njima nisu bila i petorica njegovih sinova, koje je dobio u prvom braku s Justine Musk. 45-godišnji milijarder ima blizance Griffina i Xaviera te trojke Damiana, Saxona i Kaija.

Na jednoj od fotografija Amber Heard je poskočila na leđa jednog od sinova, smijući se.

Amber Heard i Elon Musk upoznali su se još 2013. godine na setu filma 'Machete Kills', no vezu su započeli tek nakon što su oboje finalizirali svoje razvode - Amber od glumca Johnnyja Deppa, a Musk od svoje druge žene Talulah Riley.

Piggyback rides around the Opera House

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Sydney is such a beautiful city

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on