OSUĐENO NA PROPAST

Ruši se kula od karata: Jamie Oliver najavio i prodaju dva steakhouse restorana

19.02.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Zbog nakupljenih dugova 'Goli kuhar' prvo je najavio zatvaranje čak 12 franšiza talijanskog restorana, a sada je šokirao javnost novim porazom - u prodaju odlaze i dva steakhouse restorana u Londonu

Nakon što je, prije nekoliko dana, objavljeno da grca u dugovima, zbog čega će morati zatvoriti čak 12 franšiza talijanskog restorana Jamie's, Jamie Oliver našao se u novim problemima.

  • +10
Jamie Oliver Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na bubanj sada odlaze i dva steakhouse restorana Barbecoa, jer se njegovo restoransko carstvo doslovce raspada zbog nakupljenih dugova. 

I dok je Jamie još uvijek vjeran restoranima kao takvima, žestoka konkurencija odavno je shvatila da je to osuđeno na propast, stoga su se prebacili na kućne dostave svojih specijaliteta.

Glasnogovornik slavnog kuhara, odnosno njegova brenda, rekao je da je agencija za nekretnine već pozvana da procijeni vrijednost za dva restorana u Londonu, no za sada nema nikakvih informacija da postoje zainteresirani za te prostore. 

U steakhouse restorane Jamie Oliver je uložio tri milijuna funti svog novca, dok je još 6,5 milijuna dobio od poslovnog partnera.