SVE GLASNIJA ŠUŠKANJA

Slavni glumac pronašao utjehu u kćeri Arnolda Shwarzeneggera

23.06.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Zvijezda 'Čuvara galaksije', Chris Pratt, nakod razvoda od glumice Anne Farris ljubavnu sreću je, po svemu sudeći, ponovno pronašao

Glumac Chris Pratt u kolovozu prošle godine službeno je putem svog Facebook profila obznanio obožavateljima da se rastaje od svoje dugogodišnje supruge, glumice Anne Faris s kojom dijeli i petogodišnjeg sina Jacka.

U objavi je tada pisalo: 'Iako smo tužni, Anna i ja moramo vam reći da smo i službeno razvedeni. Dugo smo se trudili spasiti brak, no, nažalost, nismo uspjeli. Naš sin ima dvoje roditelja koji ga obožavaju, i za njegovo dobro želimo zadržati privatnost, koju ćete, nadam se, poštivati. Još uvijek volimo jedno drugo neizmjerno, cijenimo vrijeme koje smo proveli zajedno, s velikim poštovanjem jedno za drugo.'

  • +2
Anna Faris i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako ga se do danas povezivalo s mnoštvom žena, čini se kako je srce Chrisa Pratta u potpunosti uspjela osvojiti najstarija kćer glumca i bivšeg guvernera Kalifornije, Arnolda Schwarzeneggera.

  • +7
Arnold Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za očev dan, dežurni paparazzi uočili su Chrisa kako uživa u društvu Katherine Schwarzenegger, a prema navodima osoba bliskih holivudskoj zvijezdi, ovo nije bio njihov jedini susret.

Prema riječima izvora bliskih slavnom glumcu, koji je ovog četvrtka proslavio 39. rođendan, Chris je bio na nekoliko spojeva s najstarijom kćerkom Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver, a njihovom poznanstvu kumovala je upravo Arnoldova 62-godišnja supruga - nećakinja američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja.

U Santa Barbari, Chris i Katherine prošlog su vikenda vidno uživali u zajedničkom pikniku nakon kojega su se autom zaputili u nepoznatom pravcu.