SVE MU JE OPROSTILA

Slavni glumac uhvaćen je u preljubu s mladom kolegicom, ali supruga mu sve oprašta: 'Naš brak je čvrst i postojan te ostajemo zajedno'

13.10.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Bombastična vijest jutros je preplavila tabloide diljem svijeta. Glumac Dominic West uhvaćen je u preljubu tijekom putovanja u Rim. Nježnosti je izmjenjivao s mladom kolegicom Lily James. Nije dugo trebalo da se oglasi i njegova supruga koja tvrdi da im brak nije u krizi

Glumac Dominic West i njegova kolegica Lily James prepustili su se strastima u jednom kafiću u Rimu u pauzi od snimanja projekta na kojem zajedno rade. Fotografije su brzinom munje obišle svijet.

50- godišnjak i 31-godišnjakinja su se dodirivali, ljubili i mazili dok su ispijali kavu, a sudeći prema izvorima bliskim glumcima, dvije su večeri proveli zajedno u apartmanu hotela De La Ville.

Daily Mail potom je došao do izvora koji je ustvrdio da je Domenicova dugogodišnja supruga Catherine Fitzgerald ostala šokirana i slomljena srca.

Međutim, nakon nekoliko sati Catherine je smogla snage te se zajedno sa suprugom pojavila pred obiteljskom kućom i ostavila poruku medijima.

‘Naš brak je čvrst i postojan te ostajemo zajedno’, pisalo je kratko i jasno na papiru. Dominic i Catherine imaju četvero djece zajedno, a glumac iz prijašnje veze ima još jednu kćer.

Par je u braku od 2010. godine, a dosad nisu imali nikakvih problema. Westovi glasnogovornici još nisu komentirali njegovu aferu. Lily James prije nekoliko je dana objavila kako se konačno razišla od glumca Matta Smitha, s kojim je posljednjih nekoliko mjeseci pokušavala spasiti petogodišnju vezu, no nije im uspjelo.