IZGUBIO ŽENU I KĆER

Slavni glumac otvoreno o velikoj životnoj tragediji

10.04.2017 u 18:38

Bionic
Reading

Poznati glumac Pierce Brosnan doživio je dvije velike tragedije koje su ga zauvijek obilježile

Pierce Brosnan ne krije da još osjeća ogromnu bol zbog gubitka koji je doživio u prošlosti, piše Daily Mail.

Pierce (63) je 1991. izgubio prvu suprugu Cassandru od raka jajnika u dobi od 43 godine. Od iste bolesti umrla mu je i kći Charlotte kada je imala 42 godine. Nju i sina Christophera, oboje iz suprugina prvog braka posvojio je nakon njene smrti.

U intervjuu za Esquire glumac rođen u Irskoj kazao je: 'Meni čaša nije uvijek napola puna. S vremena na vrijeme u meni se pojavi taj irski, melankolični crni pas.'

'Gledati nekoga koga volite kako mu život izjeda nemilosrdna bolest... takva tuga postaje neodvojivi dio vaše psihe. Držao sam velikodušnu, jaku, prelijepu ruku moje prve supruge Cassie dok joj je rak jajnika prerano oduzeo život. I onda sam držao ruku moje duhovite, predivne kćeri Charlotte koja je također umrla od ove opake grozne bolesti', prisjetio se Brosnan za Esquire.

Sa sadašnjom suprugom Keely Shaye Smith ima dva sina - Dylana (20) i Parisa (16).

Ovih dana promovira novu seriju 'The Son'. Nije imao sretno djetinjstvo; otac ga je napustio vrlo brzo nakon njegova rođenja, a budući da je mama otišla raditi u London, živio je prvo s rođacima, a zatim u internatu.

Oca je upoznao mnogo godina kasnije, na snimanju filma 'Remington Steele'. 'Sreo sam ga jedno nedjeljno popodne, pričali smo o ovome i onome. Popili smo nekoliko piva i razišli se. Volio bih da sam imao prilike bolje ga upoznati...', prisjetio se glumac koji je utjelovio i Jamesa Bonda.