DeNNIS QUaiD

Slavni glumac odlučio odgoditi vjenčanje s 39 godina mlađom zaručnicom

14.03.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Poznati američki glumac Dennis Quaid sve je iznenadio kada je prošle godine nakon pet mjeseci veze zaručio svoju 39 godina mlađu odabranicu Lauru Savoie, a svoje planirano vjenčanje ove godine sada su odlučili odgoditi

Prema riječima izvora bliskog paru, Dennis i njegova odabranica Laura kao glavni razlog odgode vjenčanja navode probleme s putovanjem, no ne i vladajuću pandemiju koronavirusa.

Slavni 65- godišnji glumac i njegova 26- godišnja odabranica zaručili su se u listopadu prošle godine tijekom zajedničkog odmora na Havajima.

Iako je njihova razlika u dobi od 39 godina očekivano naipla na kritike, Quaid kao i njegova zaručnica na iste se previše ne obaziru.

  • +5
Dennis Quaid i Laura Savoie Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni 65-godišnjak za britanski je magazin The Guardian pričao o svojoj novoj ljubavi, te objasnio zašto se ne obazire na ružne komentare o velikoj dobnoj razlici između sebe i partnerice.

'Zapravo nasmijalo me koliko je to odjeknulo, smatram da je ono što mi se dogodilo nešto prekrasno. U principu ni meni ni moju dragu ne smetaju zlobni komentari. Ne ljutim se na nikoga, svatko ima pravo na svoje mišljenje', kazao je Quaid. Zatim je pokušao objasniti da mu se ljubav jednostavno dogodila te da nije birao u koga će se zaljubiti.

'Znate, nisam izašao iz kuće jednoga dana i odlučio pronaći mlađu djevojku. Laura i ja upoznali smo se na jednom poslovnom događaju, počeli izlaziti i od tada se razvila naša veza. Ne biramo u koga ćemo se zaljubiti', rekao je u nastavku poznati glumac.

Osim toga kazao je da inače nije zaljubljive prirode, iako su iza njega tri propala braka.

Dvanaest godina proveo je u braku s Kimberly Buffington s kojom dijeli 11-godišnje blizance Thomasa Boonea i Zoe Grace. Od 1991. do 2001. bio je u braku s kolegicom Meg Ryan s kojom dijeli 27-godišnjeg sina Jacka.