REPRIZIRA ULOGU

Meryem ponovno kao Hurem u filmu o Sulejmanu

10.07.2014 u 22:29

Bionic
Reading

Ovoga ljeta u Istanbulu snimat će se film o Sulejmanu Veličanstvenom, a omiljena Meryem Uzerli reprizirat će ulogu Hurem

Radi se o visokobudžetnom filmu, a kako prenosi 24 sata, Meryem (31) će na set voditi i svoju petomjesečnu kćerkicu Laru

Meryem je 2010. dobila glavnu ulogu u seriji 'Sulejman Veličanstveni' koja ju je proslavila. Uloga zle i manipulativne sultanije Hurem, zakonite supruge sultana Sulejmana, donijela joj je nagradu za najbolju glumicu te naklonost strogih kritičara i gledatelja.
 

Četiri godine poslije Meryem je turskim medijima potvrdila da će opet utjeloviti Hurem, ali ovaj put u filmu. Producent TV spektakla Timur Savcı kaže da uopće nije dvojio koga će angažirati u filmu čija je premijera zakazana za 2015.

'Meryem je nezamjenjiva. Riješili smo razmirice i veselim se uspjehu', kaže Savci.

Inače, Uzerli je zbog nemogućih uvjeta rada naprasno otišla iz serije usred snimanja treće sezone u ljeto 2013. Glumica je na setu doživjela psihički slom, pa se vratila u rodnu Njemačku. Nekoliko tjedana bila je u privatnoj klinici nedaleko od Berlina te se liječila od depresije.

Poslije se ispostavilo da je na Meryemin slom utjecao i buran prekid turbulentne veze sa zaručnikom, turskim burzovnim mešetarom Canom Atesom (47).