romantika na plaži

Slavna glumica nakon bračnog kraha ponovno ljubi

11.07.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Sudeći prema posljednjim paparazzi fotografijama s plaže, na kojoj se nisu ustručavali izmjenjivati nježnosti, glumica Hilary Duff, koja se proslavila ulogama u filmovima za mlade, ponovno ljubi. Ovoga puta nije riječ o muzičaru, izabrala je uspješnog biznismena

Američka glumica Hillary Duff, koja je slavu stekla kao Disneyjeva zvijezda i teen idol, nakon bračnog kraha posvetila se karijeri i odgoju četverogodišnjeg sina Luce Cruza, a sada je, čini se, došlo vrijeme i za novu ljubav.

He's all mom don't be movin in on ma cone 🍦

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Nakon rastave od hokejaša Mikea Comrieja bila je u tromjesečnoj vezi s glazbenikom Matthewom Komom, a paparazzi fotografije sada su otkrile koga ljubi i s kime ne može sakriti sreću.

Njegovo ime je Ely Sandvik i uspješni je poduzetnik koji se iz New Yorka preselio na Zapadnu obalu te u Kaliforniji pokrenuo tvrtku SOLr Energy Consulting.

Svojim je šarmom očito očarao i 29-godišnju zvijezdu. Novi par je tako proveo ugodan vikend na plaži u Malibuu te su izmjenjivali nježnosti i zabavljali se, bez obzira na okupljene fotografe i poglede ostalih posjetitelja plaže.

  • +14
Hilary Duff i novi dečko Ely Sandvik Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hillary je tako prvi dan pokazala figuru u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu, nakon čega ju je novi odabranik pokušavao naučiti surfati.

Drugog dana glumica se pojavila u ružičastom kostimu, a usta je čak i za plažu istaknula crvenim ružem.

Ely i zvijezda koju uglavnom pamtimo iz raznih filmova za mlade tako su uglavnom bili nasmijani, zagrljeni i nisu skidali pogled jedno s drugoga.

Nakon malo intimnosti pod valovima oceana par se odmorio na pješčanoj plaži te su uživali i u pikniku i zabavili se uz kartašku igru.