EVO ŠTO IM JE PORUČILA

Slavna mama obračunala se s kritičarima svoga izgleda

05.08.2017 u 21:49

Bionic
Reading

Hilary Duff, glumica i pjevačica koja se proslavila u teen filmovima, a danas gradi uspješnu karijeru, objavila je na društvenim mrežama poruku koja je oduševila njezine fanove

Lijepa Hilary pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu na odmoru koji provodi s sinom Lucom, a za sve one koji će kritizirati njezin izgled i pronalaziti joj mane poručila je:

'Ovo pišem u ime mladih djevojaka, žena i majki svih dobnih skupina. Uživam u odmoru s mojim sinom nakon napornih snimanja. Budući da web stranice i časopisi vole pisati o manama slavnih - da, imam ih! Prije pet godina donijela sam na svijet nešto najbolje što sam u životu ostvarila. Uskoro ću navršiti 30, zdrava sam i moje me tijelo može odvesti gdje god poželim. I uživam u tom saznanju znajući da nikada neću gubiti vrijeme i živce jer nisam bolja i savršena', napisala je ova zgodna plavuša, a onima koji će je kritizirati zbog nesavršenosti je ostavila i znakovitu poruku: #kissmyass.

Inače, glumica i pjevačica je nakon što se razvela od sportaša Mikea Comrieja pronašla novu ljubav.  Njegovo ime je Ely Sandvik i uspješni je poduzetnik koji se iz New Yorka preselio na Zapadnu obalu te u Kaliforniji pokrenuo tvrtku SOLr Energy Consulting.

  • +6
Hilary Duff Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom ranijem intervjuu Hilary je otkrila da je s vremenom promijenila odnos prema svom tijelu.

'Kad sam bila mlađa, osjećala sam puno veći pritisak. Vjerojatno sam se puno više brinula o tome što ljudi govore ili misle o meni nego o onom što ja osjećam. No nakon što sam rodila Lucu jednostavno nisam više na prvom mjestu. Nemam više vremena brinuti se o nevažnim stvarima. Naravno da mi je stalo do toga kako izgledam i brinem se o sebi, redovito vježbam, ali isto tako volim pojesti finu hranu, popiti piće i uživati u životu', priznala je tada Duff koju smo mogli vidjeti i u TV seriji 'Mlađa'.