dugo skrivanje

Slavna pjevačica u tajnoj je vezi sa skromnim Britancem

17.05.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Američka pjevačica Taylor Swift navodno ljubi mlađahnog britanskog glumca Joea Alwyna i to već nekoliko mjeseci, navodi magazin The Sun, a evo zašto sve detalje drže u tajnosti

'Taylor i Joe su pravi par i ovo je dosta ozbiljan odnos, ali nakon onoga što joj se dogodilo s Tomom Hiddlestonom odlučila je da će sve držati u tajnosti', rekao je britanskom magazinu The Sun jedan od izvora. 

Posljednja tri mjeseca pjevačica Taylor Swift često je boravila u Londonu u kojem se tajno viđala s 26-godišnjim glumcem Joeom Alwynom. 

Budući da je Taylor nedavno prekinula vezu s glumcem Tomom Hiddlestonom, a jedan od razloga bio je i preveliki medijski pritisak koji nisu izdržali, pjevačica je ovoga puta igrala na sigurno i uspješno izbjegla fotoreportere koji je prate u stopu.

Navodno je iznajmila kuću u sjevernom dijelu Londona, u kojem su Joe i ona provodili vrijeme kada bi došla u Englesku. Osim toga, kako bi ostala neprimjetna, čak je nosila periku, a on bi dolazio i odlazio kroz stražnji ulaz kuće.

Joe je naime prva osoba koja je ušla u njezin život nakon prekida ljubavne veze s glumcem Tomom Hiddlestonom.

Mladi britanski glumac najpoznatiji je po angažmanima u filmovima 'Long Halftime Walk' uz bok poznatim kolegama Vinu Dieselu i Kristen Stewart te 'The Sense of an Ending', a glumio je i malenu ulogu u jednom od nastavaka 'Harryja Pottera', kao i 'Kronika iz Narnije'.

Odrastao je uz majku psihoterapeutkinju i oca filmaša, od kojeg je naslijedio ljubav prema sedmoj umjetnosti. Studirao je engleski jezik i dramu na Sveučilištu u Bristolu te Londonskoj kraljevskoj školi za govor i dramu, a sve donedavno igrao je i nogomet za ekipu Hackney Marshes. 

Iako navodno još uvijek živi s roditeljima i nije poznat kao njegova nova izabranica, uspio je svojom svestranošću, karizmom i šarmom osvojiti 27-godišnju Taylor, koju su do nedavno spajali s mnogim kolegama iz svijeta glazbe, poput Justina Biebera i Eda Sheerana.