NICOLE SCHERZINGER

Slavna pjevačica progovorila o svojoj borbi s bulimijom: 'Osjećala sam se zarobljeno'

30.08.2017 u 21:09

Bionic
Reading

Pjevačica Nicole Scherzinger dugo se godina borila s bulimijom, dok konačno nije odlučila stati na kraj opasnoj bolesti. Pjevačici je dugo trebalo da javno prizna da je patila od poremećaja u prehrani, a o svemu je odlučila progovoriti za Cosmopolitan

Pjevačica Nicole Scherzinger pozirala je za naslovnicu časopisa Cosmolitan za koji je otvoreno progovorila o mračnoj strani svog života - bulimiji. Bivša članica grupe 'Pussycat Dolls' godinama se borila protiv ove opake bolesti koja ju proždirala iznutra.

Svi su gledali u prekrasnu Latinu istesanog tijela kada se prvi put pojavila kao glava zvijezda ženskog benda 'Pussycat Dolls', no nitko nije slutio da su blještavilo i slava sa sobom donijeli i negativnu stranu ovog posla. Pjevačica i bivša djevojka prvaka Formule1 Lewisa Hamiltona dugo je skrivala svoju tajnu sve dok prije nekoliko godina nije konačno priznala kako je pobijedila bulimiju, a sada je za poznati časopis odlučila otvoreno pričati o tom bolnom razdoblju.

  • +17
Nicole Scherzinger na Capriu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Danas puno više prihvaćam svoje tijelo. Oduvijek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela trčati. Usred noći bi izašla i trčala jer sam bila uvjerena da moram biti mršavija i da moja bedra moraju izgledati baš onako kako sam zamislila', izjavila je pjevačica za Cosmopolitan.

Samokritičnost prema vlastitom izgledu s vremenom je prerasla u poremećaj. Kao javna ličnost pjevačica je uvijek bila u središtu pažnje, a mediji su jedan od razloga zbog kojeg je Nicole postala opsjednuta 'savršenim izgledom', a iako je mnogima teško povjerovati u to, atraktivna pjevačica je svo to vrijeme patila od manjka samopouzdanja.

Nicole Scherzinger Izvor: Guliver/Splash / Autor: Weir Photos / Splash News

'Osjećala sam se zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Veliki dio toga događao se u vrijeme kad sam bila u Pussycat Dolls. Imam puno obožavatelja i nisam htjela to javno obznaniti jer me bilo sram. Ali kad sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima', nadovezala se Nicole.