ANT ANSTEAD

Slavna Oskarovka pronašla novu ljubav: Renee Zellweger u vezi s reality zvijezdom

25.06.2021 u 09:38

Bionic
Reading

Prema pisanju svjetskih medija Renee Zellweger ponovno je sretna i zaljubljena, a osmijeh na lice vratio joj je Ant Anstead. Vijesti o njihovoj vezi stigle su netom nakon što je on finalizirao svoj razvod od Christine Haack

Samo nekoliko je dana prošlo otkako je reality zvijezda Ant Anstead finalizirala svoj razvod od Christine Haack, a 42-godišnjak već je pronašao novu ljubav i to u 10 godina starijoj oskarovki Renee Zellweger.

Kako piše TMZ, ljubavne iskre pojavile su se nakon njihovog susreta na setu njegove nove serije koju snima za Discovery+, pod nazivom 'Celebrity IOU Joyride', a koji je zapravo spin-off hit showa 'Celebrity IOU' koju vode popularni blizanci i voditelji emisije 'Lovci na nekretnine', Drew i Jonathan Scott.

52-godišnja Renee Zellweger gošća je jedne epizode, a navodnu romansu započeli su kada se ona vratila na set kako bi ostavila radne čizme Ansteadu.

Inače, prije devet mjeseci Anstead i njegova sada već bivša supruga podnijeli su papire za razvod, a sve je finalizirano prošlog tjedna kada je sudac potpisao papire. Par se vjenčao u prosincu 2018. i imaju zajedničko skrbništvo nad jednogodišnjim sinom Hudsonom.

  • +3
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se možda pretpostavljalo da je slavna oskarovka krivac za njihov razvod, to nije tako. Papire je podnijela Christine Haack i time šokirala svog supruga, koji je do tog trenutka smatrao kako je s njihovim brakom sve u najboljem redu.

Renee Zellweger iza sebe ima javnu vezu s gitaristom Doyleom Bramhallom II, s kojim je provela sedam godina, od 2012. do 2019., a povezivalo ju se i s Bradleyjem Cooperom, Jackom Whiteom i country pjevačem Kennyjem Chesneyjem.