zgodan par

Brazilska ljepotica ne odvaja se od zgodnog njemačkog reprezentativca

28.12.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Nakon što je obavila sve poslovne obveze i snimila novu kampanju za kupaće kostime, bivša Viktorijina anđelica Izabel Goulart potpuno se posvetila svom dugogodišnjem dečku, njemačkom vrataru Kevinu Trappu

Prvo smo ovu atraktivnu Brazilku mogli vidjeti u vrućem fotosessionu na plaži kada je pokazala tijelo bez greške, a onda je Izabel Goulart poletjela u zagrljaj svom dragom s kojim je nastavila rajski odmor na tropskoj destinaciji. 

Izabel naime već dugo ljubi njemačkog nogometnog reprezentativca Kevina Trappa, s kojim je ovogodišnje blagdane odlučila provesti u toplim krajevima. 

  • +15
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U rodnom Brazilu spojila je ugodno s korisnim, pa je nakon odrađenog poslovnog angažmana, sa stasitim nogometašem uživala u morskim radostima.

Par se okušao u zajedničkom ronjenju i istraživanju podmorja, pri čemu im je pomogao instruktor.

  • +9
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svoju zaljubljenost i ljubav pritom nisu krili, pa su unatoč okupljenim paparazzi fotografima izmijenili strastvene poljupce. 

Ovaj skladan par već nam neko vrijeme pokazuje kako se sjajno zabavljaju, a svoje slobodno vrijeme najradije provode na beskonačnim pješčanim plažama kada do izražaja dolaze njihova isklesana tijela. 

  • +7
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia