ATRAKTIVNE BRAZILKE

U njih se gledalo: Egzotične ljepotice u žutim dresovima zapalile Moskvu

28.06.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Jučerašnju utakmicu Brazila i Srbije održanu u moskovskoj Spartak Areni očekivano su preplavile tisuće vatrenih navijača koji su došli podržati svoj tim. Međutim, u moru ljudi istaknulo se nekoliko atraktivnih Brazilki koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Najvažnija sporedna stvar na svijetu trenutno je tema broj jedan, a osim igrača, napetih utakmica, skupina i momčadi koje su izborile svoj prolazak u osminu finala jedna od stvari koja zabavlja javnost su i atraktivne ljepotice iz raznih krajeva svijeta koje se mogu vidjeti na tribinama ruskih stadiona. Tako je bilo i na sinoć održanoj utakmici Brazila i Srbije kada su očekivano stadion preplavile tamnopute, egzotične ljepotice u žutim dresovima.

Opće je poznato kako su Brazilke jedne od najatraktivnijih žena svijeta, pa supruge brazilskih nogometaša koje su sinoć žustro navijale, malo kome nisu zapele za oko. Osim izazovne manekenke Izabel Goulart koja je plijenila pažnju svojim stasom i stajlingom, istaknula se i Natália Loewe Becker.

  • +27
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

25-godišnja supruga vratara Alissona Beckera pratila je utakmicu u suprugovu dresu koji je kombinirala s pripijenim vrućim hlačicama koje su istaknule sve njezine attribute.

Bila je tu i supruga Roberta Firmina, 25-godišnja Larissa Pereira. Izazovna plavuša putem Instagrama se pohvalila svojim dolaskom u Moskvu gdje je sletjela privatnim avionom. Mlada Brazilka supruga i ostatak momčadi pratila je u bijeloj majici, crnim uskim trapericama, a cijeli je stajling začinima trendi Gucci torbicom.

💚💛💙

A post shared by Larissa Pereira Firmino (@larissa_peereira) on

Fotografima je za oko zapela preslatka Carol Cabrino, Marquinhosova supruga koja je pak odjenula prepoznatljivi brazilski žuto-zeleni dres s dubokim dekolteom. Mlada Carol koja je prije samo sedam mjeseci na svijet donijela kćerkicu Mariu, pokazala je svoju vitku liniju zbog koje joj malo tko vjeruje da je nedavno postala majka.

Glavna zvijezda bila je i Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio koja je također došla podržati brazilsku nogometnu momčad. Poput prave navijačice Alessandra je odjenula dres s potpisima svih igrača te sportske vruće hlačice u kojima su njezine duge vitke noge došle do izražaja.

Vai Brasillllllllllll. 💛🇧🇷💚🇧🇷💛🇧🇷💚🇧🇷💛

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on