ljetni odmor

Slavna lica na Jadranu: Cijela obitelj Beckham odmara u Crnoj Gori

18.07.2018 u 11:55

Bionic
Reading

Obitelj Beckham ljetuje u našem susjedstvu, a sada su se putem društvenih mreža pohvalili kako uživaju u ljepotama Crne Gore. Svjetski i domaći mediji bruje o njihovim nevjerojatnim zahtjevima koje su tražili prije dolaska na odmor

Bivši nogometaš i kraljica mode uzeli su mali predah od poslovnih obveza i doputovali s djecom na odmor u Crnu Goru. David i Victoria Beckham kao svoju idealnu destinaciju ove su godine izabrali Sveti Stefan.

Misleći kako će se ovdje uspjeti sakriti od neželjenih pogleda i fotoreportera koji ih prate u stopu, Beckhamovi su odabrali mirnu oazu, Sveti Stefan, koji je zadnjih godina sve popularnije odredište svjetskih bogataša. Nije tajna da tamo rado dolazi i ruski milijarder Roman Obramović.

  • +16
Obitelj Beckham u Crnoj Gori Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

No želja slavnog para ipak se nije ostvarila jer su glavna tema svih svjetskih medija. Između ostalog srpski tabloidi su počeli brujati i o nevjerojatnim zahtjevima poznatih supružnika.

David i Victoria navodno zahtijevali određeni položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihove. Tražili su i posebnu hranu te vodu koju inače piju, ali i povećani protok kisika u njihovim sobama.

Isto tako, upravitelji resorta izabrali su posebne djelatnike koji brinu o Beckhamovima i spremaju njihova dva luksuzna apartmana. Sobarice u apartmane ulaze točno u određeno vrijeme i to bez mobitela, kako slučajno ne bi fotografirale sobe slavne obitelji. Posebno se pazi i na gostoprimstvo ovakvih gostiju koji su uvijek rado viđeni na Jadranu.