NEOBIČAN OUTFIT

Je li pretjerala: Bizarno izdanje slavne ljepotice kosovskih korijena

13.11.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Rita Ora, 26-godišnja britanska pjevačica rođena na Kosovu koju znamo po velikim hitovima poput 'Your Song', 'R.I.P.', 'How We Do' ili 'Shine Ya Light', bila je voditeljica dodjela nagrada MTV EMA, a o jednoj njezinoj opravici koju je izmijenila te večeri ne prestaje se pričati

Mlada Kosovarka koja se roditeljima iz rodne Prištine preselila u London kad je bila beba, pojavila se u bizarnoj odjevnoj kombinaciji – bijelom frotirskom ogrtaču koji je upotpunio ručnik na glavi.   

Nesvakidašnji stajling začinili su dijamanti i štikle, a fotografima nije promaknulo i kad je neoprezna  pjevačica poznata po oskudnim kombinacijama, u jednom trenutku otkrila i gaćice.

  • +11
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na dodjeli europskih glazbenih nagrada televizije MTV, Rita je izmijenila nekoliko različitih outfita no bijeli ogrtač za kupanje će zasigurno biti jedan od najupečatljivijih koje smo ikada vidjeli na njoj.

  • +6
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin je suludi stajling izazvao pomutnju na društvenim mrežama – nekima se jako svidio, a drugi su je popljuvali zbog kombinacije kakvu dosad nismo vidjeli na crvenim tepisima.

  • +2
Rita Ora na Jamajci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na dodjeli nagrada održanoj u Londonu nije manjkalo slavnih, pa su crvenim tepihom prodefilirali i Liam Payne iz One Directiona, Jared Leto, blizanci Jedward, zvijezda 'Igre prijestolja' Natalie Dormer i mnogi drugi.  

  • +27
Dodjela nagrada MTV EMA 2017 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia