ljubav na tribinama

Slavna Kardashianka ne odvaja se od mlađahnog ljepotana

28.09.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Najstarija sestra iz klana Kardashian, Kourtney, ovih dana uživa u gradu ljubavi i to sa svojim 15 godina mlađim dečkom Younesom Bendjimom. U svibnju ove godine prvi su se put pojavili skupa u javnosti, na festivalu u Cannesu, te su od tada nerazdvojni. Paparazzi su ih sada uhvatili na utakmici Lige prvaka između PSG-a i Bayerna

Uz mnogobrojne navijače pariškog nogometnog kluba PSG-a, pobjedu nad njemačkim Bayernom slavila je i članica najpoznatije reality obitelji, Kourtney Kardashian, koja se u srijedu navečer našla među počasnim gostima na tribinama.

Slavna Kardashianka utakmicu Lige prvaka pratila je u društvu svog 15 godina mlađeg izabranika Younesa Bendjima. Par je uživao u napetoj igri, a u pauzama se nisu prestajali ljubakati i grliti, pokazavši tako svima kako ni velika razlika u godinama te njezin užurban životni tempo, koji diktira stalnu povezanost s medijima, ne mogu ništa njihovoj ljubavnoj idili.

  • +14
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Krajem svibnja ove godine par je prvi put viđen skupa u javnosti u Cannesu. Slikani su tada na jahti na kojoj su uživali u sunčanju i vožnji skuterom za vodu, a viđeni su i kako izmjenjuju nježnosti na terasi hotela.

Izgleda kako je poznata 38-godišnjakinja nakon turbulentne veze sa Scottom Disickom, s kojim ima troje djece, u mlađahnom modelu pronašla sve što joj treba.

Kourtney Kardashian ljubi drugoga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trenutno tako borave u Parizu, u kojem gostuju na tjednu mode, a kad ne gledaju najnovije kreacije za nadolazeće proljeće i ljeto, uživaju u sportskim događanjima, kojih ovaj grad nudi zaista mnogo.