MAMAC ZA POGLEDE

Lijepa mama pokazala savršenu liniju u bijelom outfitu

02.08.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Kourtney Kardashian mnogi smatraju najzgodnijom sestrom iz slavnog klana Karadashian-Jenner, a tamnokosa ljepotica to je ponovno potvrdila u jednom smjelom izdanju

Lijepa Kourtney nije promaknula fotografima kad je sinčića Masona vodila na poduku iz umjetnosti u Calabasasu odjevena od glave do pete u bijelo.

Atraktivna mama troje djece uskočila je u kratki bijeli top i  uske hlače jogger kroja pokazavši senzacionalnu figuru, a sve je začinila neobičnim odabirom obuće odlučivši se za gležnjače na petu.

Premda bi na nekom drugom ovaj nesvakidašnji spoj casuala i elegancije bio ne baš najsretniji odabir, na najstarijoj sestri Kardashian to izgleda vrlo seksi.

  • +4
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda realityja 'Keeping Up With The Kardashians' izgledala je senzacionalno, pa se čini da je uspjela prebroditi probleme s bivšim partnerom, ozloglašenim partijanerom Scottom Disickom, ocem njezino troje djece.

Kako su objavili strani mediji, Kourtney i Scott odlučili su ponovno uspostaviti bolje odnose zbog djece.

  • +5
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Scott (32) je poznat po svojoj ljubavi prema razuzdanim tulumima, što ga je i koštalo veze sa 38-godišnjom Kourtney, a ponovno je bio u središtu medijske pozornosti nakon što je danonoćno partijao u Cannesu s poznatim ljepoticama među kojima i s mlađahnom bivšom teen zvijezdom Bellom Thornom (19).

Kako saznaje TMZ, Scott je obećao Kourtney da će pripaziti na ponašanje i smanjiti s partijanjima, kako bi se više posvetio zajedničkom odgoju djece.