ponovno zauzeta

Slavna holivudska zavodnica u zagrljaju 16 godina mlađeg muškarca

20.09.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Atraktivna Halle Berry napokon je pronašla ljubavnu sreću i to s mnogo mlađim muškarcem. Iako se već neko vrijeme nagađalo da ljubi 35-godišnjeg producenta Alexa da Kida, sada je napokon potvrdila da se u njegovom zagrljaju osjeća najsigurnije

Ako je suditi po fotografiji koju je ovih dana objavila na svom profilu na Instagramu, i Halle Berry pokleknula je trendu pa ljubi gotovo dvostruko mlađeg muškarca.

Riječ je o uspješnom glazbenom producentu Alexanderu Grantu, umjetničkog imena Alex da Kid, u čijem je zagrljaju fotografija i nastala.

Ispod nje 51-godišnja Halle jednostavno je napisala: 'Moja ravnoteža.'

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Uvijek zavodljiva glumica, koju pamtimo po mnogim seksi ulogama, viđena je s istim muškarcem i prilikom jedne zabave tijekom londonskog tjedna mode, kada su nježnim dodirima, pogledima i osmijesima dali naslutiti kako su ipak nešto više od prijatelja.

Izgleda kako se ipak predomislila nakon nedavne odluke da uzme pauzu od ljubavi i spojeva.

Za magazin People u kolovozu je progovorila i o razvodu od francuskog glumca Oliviera Martineza prije godinu dana.

  • +16
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Od tada uživam u slobodi. Stalno sam sa svojom djecom i dala sam si vremena za razmišljanje, donijela neke drugačije odluke te uzela pet minuta samo za sebe', rekla je tada Halle.

Inače, popularna glumica majka je devetogodišnje Nahle Ariele, koju je dobila tijekom veze s Gabrielom Aubryjem, dok s bivšim suprugom Oliverom ima trogodišnjeg sina Macea Roberta.

Halle Berry Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Pet minuta predaha očito joj je donijelo i novu ljubavnu sreću i ravnotežu, kako je ona to opisala.