NAJTEŽI DANI

Slavna glumica otkrila: 'Na početku karijere, živjela sam kao beskućnik'

12.08.2017 u 21:51

Bionic
Reading

Tijekom intervjua, povodom njezina posljednja filma 'Kidnap', Halle Berry progovorila je o svojim najtežim danima u životu. Sa svega 18 godina, kada je odlučila postati glumica te se iz Chicaga preselila u New York, Halle je završila u skloništu za beskućnike

Halle Berry još uvijek promovira svoj posljednji film 'Kidnap', akcijski triler čija se radnja vrti oko majke koja pokuša spasiti svoje oteto dijete. Pričajući o ulozi, 50-godišnja Oskarovka dotakla se i svog odrastanja, i teških trenutaka kroz koje je prolazila.

Kako je otkrila u jednom intervjuu, sa samo 18 godina doselila je u New York, s nešto malo novaca u novčaniku koje je zaradila na modnim revijama. Nije joj trebalo dugo da shvati koliko je New York skup grad, i nakon tri mjeseca ostala je bez ičega.

'Nazvala sam majku i zamolila je da mi pošalje nešto novaca, a ona me odbila. Zbog toga nismo pričali godinu dana. Nisam mogla vjerovati da mi neće pomoći', prisjetila se slavna glumica te dodala kako sada gleda u potpunosti drugačije na cijelu tu situaciju:

Manifesting in Miami

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

'Mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene. Ako sam mogla odseliti tamo, moram se i snaći. Odustajanje nikada nije bila opcija.' Upravo u to vrijeme, bez novaca i smještaja, Halle Berry je završila u skloništu za beskućnike.

  • +3
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Život u skloništu bio je dio mog promišljanja što ću i kako napraviti. Onda sam dobila posao kao konobarica i to sam radila dok nisam shvatila što želim u životu.'