bolne uspomene

Slavna glumica o preljubu: 'Znam kako je pronaći ogrlicu koja nije namijenjena vama'

28.02.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Kada je prije 15 godina snimala film 'Zapravo ljubav' britanska glumica Emma Thompson u potpunosti se mogla poistovjetiti s iskustvom prevarene supruge. Gotovo identičnu situaciju koju je prikazala na filmu, proživjela je i u stvarnom životu

Svi ljubitelji jednog od najromantičnijih božićnih filmova svih vremena 'Zapravo ljubav' sigurno se sjećaju scene u kojoj Karen otkriva da njezin dugogodišnji suprug ima izvanbračnu aferu. Dok pronalazi kutiju s nakitom za koju je mislila da je namijenjena njoj suze joj prekriju lice i suoči se s groznom istinom da joj voljeni muškarac više nije vjeran.

Glumica Emma Thompson koja je odigrala taj snažan lik, prisjeća se nakon dugih 15 godina od filma zašto je tako uvjerljivo mogla prikazati tužnu situaciju. Naime nedugo prije samog snimanja filma Thompson je proživjela slično iskustvo u privatnom životu.

Emma Thompson u filmu 'Zapravo ljubav' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nju i supruga Kennetha Branaghana dugo su zvali zlatnim parom britanske scene, a onda je njegova afera s glumicom Helenom Bonham Carter sve upropastila. Zbog toga je 1995. Emma predala papire za razvod i okončala šestogodišnji brak, nakon čega je dugo bila slomljena srca i u depresiji.

'Scena u kojoj moj lik stoji pored kreveta plačući dobro je poznata većini žena. To je nešto kroz što nas je mnogo prošlo. Nakon prekida s Kennethom osjećala sam se užasno. Bila sam povrijeđena, stoga znam kako je pronaći ogrlicu koja zapravo nije namijenjena vama', kazala je u svom posljednjem velikom razgovoru za britanske medije 58-godišnjakinja koja se kasnije udala za producenta Grega Wisea s kojim je dobila kćer Gaiu, a kasnije posvojila dječaka Tindyebwa iz Ruande.

  • +5
Emma Thopmson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Često je isticala kako joj je upravo on vratio vjeru u ljubav i spasio od tuge. 

Thompson je istaknula i kako se svaka žena koja sumnja da joj je partner nevjeran može poistovjetiti s filmskim iskustvom koje je prikazala.

Također dotakla se i teme koja je obilježila filmski svijet proteklu godinu te kazala kako seksualnog uznemiravanja u ovoj industriji ima mnogo te da ponekad zaista zna biti teško za one koji su slabija karaktera.

Iako na pragu 60. slavna Britanka i danas očarava sjajnim izgledom pa je otkrila i neke svoje male make up trikove. 'Ne zamaram se starenjem, ponosna sam na svoje godine. Stavljam malo korektora na podočnjake, ali sve u svemu volim svoje godine. Imam 58. i prihvaćam to', zaključila je glumica.