DIANE KRUGER

Slavna glumica o majčinstvu i karijeri: Biti zaposlena mama nevjerojatno je stresno

28.09.2023 u 18:54

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Diane Kruger vrlo je iskreno progovorila o tome kako izgleda biti zaposlena glumica i mama

Jedno od najzahtjevnijih zadataka svake žene je postići balans između privatnog i poslovnog života, a sve je dodatno zakomplicira i s dolaskom novih članova obitelji.

Lijepa glumica rođena u Njemačkoj, u intervjuu za njemačko izdanje GQ bez zadrške je progovorila i o tome.

'Biti zaposlena mama je nevjerojatno stresno', rekla je Diane (47) koja je prije pet godina postala prvi puta majka kćerkice Nove.

DIANE KRUGER

Svi pogledi pratili su lijepu Njemicu u haljini kakva se ne viđa svaki dan

Pogledaj galeriju

Glumica koju pamtimo po ulogama u 'Nacionalnom bogatstvu', 'Nemilosrdnim gadovima' i 'Troji', rekla je da joj je obitelj na prvom mjestu te da puno manje vremena posvećuje novim projektima.

Priznala je i da je njoj balansiranj4 obiteljskih obveza i karijere iznimno teško.

'Puno se brže mogu staviti u određene situacije i mnogo stvari su mi lakše. Osjećam se i kao da sam puno prisutnija u obiteljskom životu jer preuzimam manje projekata i onda mogu još više uživati u njima. S druge strane, naravno da je nevjerojatno stresno jer imate dva posla s punim radnim vremenom odjednom. Dođete kući i stvari se odmah nastavljaju. A vikendom i dalje ustajete u 7 ujutro', rekla je glumica.

Zgodna plavuša započela je svoju karijeru kao model sa samo 15 godina i bila je iznenađena što je angažirana za modne poslove jer su se supermodeli tog vremena činili tako 'nedostižnima'.

'Prije toga su me zadirkivali u školi jer sam bila manja od većine ostalih kolega i jer sam plesala balet. Tada nije bila cool kombinacija. Bilo je to vrijeme velikih supermodela poput Claudie Schiffer koje su mi se činile kao nedostižne Amazonke. Onda se odjednom sve dogodilo vrlo brzo, snimila sam svoje prve fotografije u Parizu i započela svoju karijeru u modnom svijetu', rekla je Diane.

Unatoč tome što je bila uspješna, Diane se bojala ocjenjivanja samo po izgledu.

'Plašilo me što me uvijek ocjenjuju na temelju mog izgleda. Biti ovisna o tome kako drugi misle o tebi i koji su ideali ljepote trenutno u modi nije me ispunjavalo, rekla je glumica koja je zatim otkrila da puno više slobode ima u glumi. 

 Dodala je i da je njezin uspjeh započeo u onom trenutku kad je shvatila da se cijeni kada je izrazila i pokazala svoju 'neprivlačnu', ranjivu stranu. 'Samo ja, bez maske. To je za mene bilo nevjerojatno olakšanje. Odjednom sam bila u svom svijetu. Bio je to tako sjajan osjećaj da si mogao, pa čak i trebao, pokazati svoje osjećaje. Niste morali biti savršeni cijelo vrijeme i za to ste čak dobili i odobravanje', rekla je.