NICOLE RICHIE

Slavna dizajnerica u strahu od zaraze: Sve opsesivno čisti i nikamo ne ide bez rukavica

07.03.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Nicole Richie, dizajnerica i trendseterica, toliko se boji zaraze da nikamo ne ide bez rukavica

38-godišnja kćer slavnog glazbenika Lionela Richieja i prijateljica Paris Hilton s kojom se pojavljivala u reality showu 'Simple Life', strahuje od zaraznih bolesti koje želi prevenirati visokim mjerama higijene.

Nicole opsesivno čisti sve oko sebe, a kako je otkrio jedan izvor, dizajnerica ne želi primiti supruga Joela Maddena za ruke ukoliko ih nije oprao ili očistio s gelom za dezinficiranje.

'Opsjednuta je čistoćom. Ni svog supruga Joela ne želi držati za ruku ukoliko ih nije dobro oprao što ga izluđuje', rekao je taj dobro upućeni izvor.

  • +5
Nicole Richie Izvor: Profimedia / Autor: O'Connor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Njezin dom u kojem živi sa suprugom i dvoje djece, kćeri Harlow (12) i sinom Sparrowom (10), svakodnevno čisti nekoliko spremačica. Iako oduvijek ima strah od mikroorganizama koji uzrokuju bolesti, potaknuta strahom od koronavirusa, Nicole je svoje higijenske mjere podigla na još viši stupanj.

U jeku straha od koronavirusa, odnosno COVID-19, koji je poharao svijet, Nicole je u Disneylandu nosila zaštitne rukavice dok je njezin suprug Joel viđen s maskom na licu.

Inače, Nicole je poznata i po tome što kad putuje avionom sa sobom uvijek nosi rukavice od latexa i antibakterijske maramice s kojima prije nego sjedne dobro čisti svoje mjesto i sve oko sebe kako se ne bi zarazila.

'Mislila sam da je Naomi Campbell poseban slučaj, ali i Nicole Richie je', komentirala je jednom prilikom njezina prijateljica Heidi Klum jednom prigodom.

Inače nekad žestoka partijanerica danas ima modni brend House of Harlow 1960 čiju odjeću nose mnoge slavne trendsterice poput Kim Kardashian ili Jessice Albe, a poduzetna Amerikanka često je na top ljestvicama najbolje odjevenih u Hollywoodu.