ALESSANDRA AMBROSIO

Slavna Brazilka razveselila milijune i pozirala u toplesu

14.07.2020 u 19:10

Bionic
Reading

Godinama je koračala u oskudnim čipkastim izdanjima po modnim pistama te bila jedna od omiljenih Viktorijinih anđelica, a danas ova zgodna Brazilka svojim fotografijama uveseljava milijune putem društvenih mreža

Model i manekenka Alessandra Ambrosio odlučila je začiniti inače tmurni ponedjeljak svim svojim obožavateljima te podijelila fotografiju na kojoj pozira u toplesu.

Ova atraktivna Brazilka na sebi je imala tek donji dio kupaćeg kostima u plavoj boji, dok je grudi lagano prekrila ručnikom za plažu s prugicama, no njezine bujne obline itekako su došle u prvi plan.

Nekadašnja manekenka i model nedavno je otkrila na koji način ostaje u fit formi i kako joj je tijelo tako zategnuto.

'Moj režim vježbanja najviše se promijenio nakon što sam rodila djecu, jer prije nisam stvarno vježbala. Mislim da je vrlo važno voditi zdrav način života, koji uključuje uravnoteženu prehranu i vježbanje', rekla je pa dodala da joj od svih vježbi najteže pada trčanje.

'Nikada nisam bila ljubitelj trčanja, ali u posljednje vrijeme to radim i također sam smislila različite načine kako uvrstiti kardio u svoju svakodnevnu rutinu. Umjesto da trčim u zatvorenom prostoru, trčim u svom kvartu, šetam sa prijateljima ili pak igram odbojku na plaži.', objasnila je lijepa 39-godišnjakinja.

Nekadašnja Viktorijina anđelica u sretnoj je ljubavnoj vezi s godinu dana starijim Nicolom Oddijem, a iza sebe ima propali brak s Jamiejom Mazurom s kojim dijeli kćer Anju i sina Noaha.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Like lovers do ...❤️

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)