NAJLJEPŠI DAN

Slavlje može započeti: Za Maju Šuput danas je najsretniji dan - Bloom slavi svoj 1. rođendan

17.03.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Popularna pjevačica, a odnedavno i voditeljica Maja Šuput, svakog je 17. u mjesecu obilježavala novi mjesec života svog jedinca Blooma. Danas je u domu nje i supruga Nenada Tatarinova sve podređeno upravo njihovom sinu, koji je navršio prvu godinu svog života

'Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života! Hvala ti za najljepšu, najuzbudljivu i najemotivniju godinu ikada! Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi! Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek! Nek ti je najsretniji 1. ročkas srećice!'

Riječi su to koje je danas posebno emotivna Maja Šuput napisala na svom Instagram profilu. A kako i ne bi bila emotivna, kada upravo danas, 17. ožujka, njezin sinčić Bloom slavi svoj prvi rođendan, a to je odlučila obilježiti i nizom najnovijih fotografija koje su apsolutno sve oduševile.

Na njima Bloom prvo odijeven u bijeli bodi dugih rukava, dok su iza njega razni baloni, rukama mrlja po torti, nasmijan i dobro raspoložen kao i uvijek, a potom se ispred njega nalaze tri slova koja na engleskom označavaju brojku jedan (one, op.a.).

Potom dolaze fotografije na kojima Bloom sjedi u minijaturnoj retro kadi, prvo razodijeven, a potom i poput pravog malog gospodina u svilenoj kućnoj haljini, kose zalizane unatrag.

  • +11
Bloom Tatarinov Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

U manje od sat vremena objavu je lajkalo više od 10 tisuća ljudi, a čestitke su se samo nizale. Među prvim čestitarima bile su Ella Dvornik Pearce, potom Bojana Gregorić Vejzović, Mirna Maras Batinić, ali i Marko Grubnić.

Budući da je do sada Maja svakog 17. u mjesecu obilježavala mjesece Bloomovog života tortama, fotografijama i raznim proslavama, sigurni smo da će današnji provod biti spektakularan i za pamćenje.