NAJLJEPŠI DANI

Slavlja u domovima Antonije Stupar Jurkin i Amara Bukvića

15.03.2017 u 15:04

Bionic
Reading

Ovih dana bilo je pjesme i smijeha, puhale su se svjećice i otvarali pokloni u domovima nekih poznatih. RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin proslavila je 3. rođendan sina Ivana, a sin Amara Bukvića napunio je dvije godine. Ponosni roditelji sretne trenutke zabilježili su preslatkim fotografijama malih slavljenika te dopustili svojim pratiteljima na društvenim mrežama da osjete dašak atmosfere

'Za sada smo na Ivanov rođendan napravili obiteljsku proslavu, tek toliko da obilježimo taj dan, a imao je proslavu u vrtiću čemu se jako veselio. Počastio je svoje mala prijatelje koji su mu pjevali 'Sretan rođendan'. Bili su preslatki', rekla nam je lijepa voditeljica. Pravu rođendansku feštu dječak će imati ove subote.

'Vodit ćemo ga u igraonicu jer je to za djecu najbolje. Njima ništa ne znači kad su kod kuće koliko ih veseli da s prijateljima može skakati, plesati i igrati se', kaže Antonija Stupar Jurkin.

#big3 #bdayboy #bday #rodjendan #maminaljubav #maminosrce

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

I maleni Aman, sin glumca Amara Bukvića i njegove supruge, PR stručnjakinje Alme Vukičević Bukvić, ovog vikenda imao rođendansku proslavu.

Preslatki dječačić napunio je dvije godine, a roditelji su se potrudili da mu slavlje ostane u najljepšem sjećanju. Napravili su mu tortu u obliku slova koja zapravo predstavljaju cestu sa žutim bagerima. Da sve bude u stilu, stol su malom slavljeniku ukrasili žutim tulipanima i narcisama.

#birthdayboy #secondbirthday #nistabezbagera #hvalasvima #tkojepreziviopricatce #volivasaman

A post shared by Alma Vukicevic Bukvic (@lil_almich) on