GALLERIA BUSINESS CENTER

Slavimo dvadeset godina postojanja uz koncert Mije Dimšić

18.10.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Veliko rođendansko slavlje povodom jubilarne obljetnice na koje ste svi pozvani

Galleria Business Center slavi svoj veliki 20. rođendan na koji ste svi pozvani. Godine truda, rada i dugog postojanja valja lijepo obilježiti i upravo zato Galleria Business Center organizira nezaboravnu proslavu, koja će se održati 25. listopada 2018. godine s početkom u 18 sati. Business - Fashion - Food ili skraćeno BFF, novi je koncept koji omogućuje ugodno provedeno vrijeme u prostorijama Galleria Business Centra.

Neizostavan bogat slavljenički program za sva osjetila nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bogata gastro ponuda zadovoljit će svako nepce jer odlične hrane i pića neće nedostajati. Očekuje vas besplatan slavljenički koncert mlade i talentirane Mije Dimšić, koja će svojom izvedbom zabaviti sve prisutne. Također, posjetitelji će moći uživati u prekrasnoj retrospektivnoj izložbi pod nazivom „S tobom još od dobrih starih vremena“ koja će prikazivati svojevrsni povijesni vremeplov sve od osnutka Centra pa do danas, kao i u zanimljivom modnom spektaklu. Sve one koji se odazovu na veliku proslavu očekuju lijepa iznenađenja, vrijedne nagrade i shopping popusti u trgovinama do 20%. Također, svi koji na proslavu dođu automobilom, osigurano je 2 sata besplatnog parkinga uz predočenje računa iz GBC-a.

Stoga, u četvrtak od 18 sati dođite u Galleria Business Centar (Trg Drage Iblera 10) i pridružite se velikom slavlju, uživajte u ugodnoj atmosferi i druženju te stvarajte uspomene sa svojim najmilijima u svome gradu.