nije joj lako

Slatke muke glazbene dive: Unajmila čak 6 dadilja za svoje blizance

28.07.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Pop diva Beyonce prije mjesec i pol na svijet je donijela blizance Rumi i Sira. Nakon što ih je željno iščekivala i bila jedna od najpopularnijih trudnica na svijetu izgleda kako su joj brzo zadali velike muke jer je unajmila čak šest dadilja da se brinu za mališane

Glazbena obitelj Carter definitivno je jedan od poslodavaca koji će za dobrog radnika izdvojiti golemo bogatstvo. Dokazuje to i činjenica da su nedugo nakon rođenja blizanaca zaposlili šest dadilja da bi se brinule o njima.

Uz ovako veliku odgovornost, dolazi i adekvatna plaća. Svaka od gospođa koja se brine za djecu godišnje će zaraditi 100.000 dolara.

Iako ih je mjesecima željno iščekivala, maleni Rumi i Sir majci su očito brzo zadali probleme pa je zato morala potražiti pomoć.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Zašto čak šest dadilja?

'Blizanci ne spavaju u isto vrijeme pa je zaključila kako treba tri dadilje po djetetu, od kojih će svaka raditi po osam sati na dan', rekao je izvor blizak slavnoj pjevačici za američke tabloide.

😁🇺🇸

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Iako će se ovo mnogima činiti apsurdno i nepotrebno, posve je normalno u celebrity svijetu na kakav su navikli Beyonce i njezin suprug Jay-Z.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Ona se sada treba posvetiti sebi i daljnjoj karijeri te snimanju novih pjesama. Zna se da pop diva ništa ne prepušta slučaju, a treba netko i platiti svu tu poslugu i dadilje koji rade za nju.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Ako se uzme u obzir to i da petogodišnja kćerkica Blue Ivy već ima svoje dvije dadilje, to bi značilo kako je u kući sveukupno osam dadilja na troje djece.

  • +7
Kuća Beyonce i Jay-Z-ja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna obitelj nedavno se iz New Yorka preselila u luksuznu vilu u Malibuu u Kaliforniji jer su zaključili kako je to bolja sredina za odgoj njihove djece.

Unajmljena vila opremljena je najmodernijom tehnikom, sadrži glazbeni studio, bazen, teretanu, ali i posebnu kuću za osoblje, pa se vjeruje kako nove dadilje također tamo borave.