MODA NA ČEKANJU

Skroz nova osoba: Najmoćnija žena modnog biznisa pokazala nam je svoju dosad nepoznatu stranu

23.04.2020 u 14:16

Bionic
Reading

Urednica američkog magazina Vogue tijekom karantene posvetila se novim hobijima. Dok vrijeme provodi prisilno u svome luksuznom domu u Long Islandu, Anna Wintour modu je privremeno stavila na čekanje, a sada otkriva neke nove aspekte života, za koje inače nije imala vremena

'Moja snaha rekla mi je da je pametno okrenuti se tjelovježbi, pa sada trčim. Svaki dan pokušam trčati barem sat vremena, iako nisam baš oduševljena time, ali valjda ću se s vremenom priviknuti' otkrila je Anna Wintour u posljednjem javnom razgovoru s nekadašnjom manekenkom Naomi Campbell, koje su svoj video poziv obavile putem najposjećenije društvene mreže na svijetu, Instagrama.

Moćna urednica modnog magazina Vogue tako je suptilno dala do znanja, da se u prisilnoj karanteni posvetila nekim novim hobijima i otkrila stranu sebe za koju nije znala da postoji.

Sve do sada je njezina dnevna rutina izgledala poprilično drugačije. Wintour bi uvijek rano ustajala te dotjerana u svom stilu i besprijekorne frizure stigla u svoj ured s kojeg puca pogled na cijeli Manhattan.

Dan je prolazio uz brojne sastanke, odlaske na modna događanja, a uobičajeno bi u ovo doba godine bila iznimno zaposlena pripremanjem posljednjih detalja za najveći zvjezdani događaj sezone- Met Galu. Met Gala je ove godine odgođena zbog situacije s koronavirusom.