kaos u palači

Skandali oko Kate Middleton utjecali i na Williama, ali ovo ga najviše boli

19.03.2024 u 12:57

Bionic
Reading

U posljednje smo vrijeme svjedoci koliko je malo potrebno da se nečiji ugled posve uruši poput kule od karata. Reputacija Kate Middleton i princa Williama značajno je pala, a od budućeg engleskog kralja neki rade glavnog negativca

Prvorođenac kralja Charlesa i preminule princeze Diane odmalena gradi svoj imidž staloženog prijestolonasljednika koji uz prihvaćanje modernog vremena čuva stoljetnu britansku tradiciju, no društvene mreže sada su prepune riječi osude na račun princa Williama.

Mnogi princu Williamu zamjeraju što javnosti nije otkrio što se to zapravo događa s Kate Middleton, a njegova šutnja potaknula je mnoge da ga gledaju kao glavnog negativca čitave priče...

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Samo je jedanput viđen kako odlazi u bolnicu posjetiti suprugu nakon operacije abdomena, a, iako je uzeo odmor da uz Kate provede prve dane nakon njezinog prelaska iz bolničke na kućnu njegu, mnogi tvrde kako se prebrzo vratio svojim kraljevskim dužnostima.

S obzirom da još uvijek vlada euforija oko misterioznog nepojavljivanja Kate Middleton u javnosti, mnogi su uvjereni kako je njezin nestanak rezultat Williamovog ponašanja!

Princ Harry u memoarima je otkrio dosad nepoznatu Williamovu nasilnu crtu ličnosti pa neki sumnjaju da je Kate završila u bolnici zbog nasilja, dok neki tvrde da je doživjela živčani slom zbog Williamove nevjere ili da odbijajući pokazati se u javnosti manipulira situacijom u kojoj je otkrila da je prevarena.

  • +2
Princ William i princ Harry Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Iako postoji šansa da javnost nikad ne dozna što se to točno dogodilo s Kate, kraljevski stručnjak otkriva da je čitava situacija nepovoljno djelovala i na Williama koji je šokiran nagađanjima, posebice onim objavama koje poistovjećuju njegovu suprugu s njegovom majkom.

Mnogi su u navodnom ljubavnom trokutu Kate-William-Rose Hanbury prepoznali najpoznatiji britanski ljubavni trokut Diana-Charles-Camilla, a usporedbe Kate s Dianom direktan su udarac na emocije princa koji je imao tek 15 godina kada je ostao bez majke.

'Vidjevši kako njegova majka prolazi kroz progon i dosta toga, mislim da osjeća da vidi elemente toga u smislu zahtjeva i vrisaka na njegovu ženu zbog njezine medicinske privatnosti, a to ga je povrijedilo', rekla je urednica Sunday Timesa Roya Nikkhah u emisiji 'Good Morning Britain' u ponedjeljak te otkrila kako je William oduvijek osjetljiv i pažljiv prema Kate Middleton.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia